septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Basescu il ridiculizeaza motivat pe Predoiu

digiPreședintele Traian Băsescu, a lansat, luni, un atac la adresa PDL și a candidatului anunțat de acest partid pentru președinția României, Cătălin Predoiu, afirmând că Predoiu ar asigura “o liniște deplină peste țară”.

“Nu sunt fericit cu candidatura lui Cătălin Predoiu pentru că îl știu mai bine. (…) Este președintele care ar asigura o liniște deplină peste țară”, a declarat Traian Băsescu în cadrul emisiunii “Evenimentul Zilei” difuzată de B1 Tv.

La remarca moderatorului, că democrat-liberalii susțin că ar fi crescut în sondaje, Băsescu a comentat ironic: “Sigur, vor da și președintele României dintr-atâta creștere”.

“M-am săturat de povestea că din cauza lui Băsescu nu crește nimic. Asta era povestea în PDL. Iată, m-am despărțit de un an de PDL și aștept marii lideri care stăteau ascunși de Băsescu, băgați în sertare, nu le dădeam eu voie să iasă de acolo”, a adăugat Băsescu.

Declarațiile lui Traian Băsescu au venit în contextul în care afirmase în cadrul aceleași emisiuni TV că ideea de președinte care să asigure liniște reprezintă “visul iliescian”.

“Ați văzut hoți care fură cu zgomot? Și ce hoț aprinde luminile și pornește difuzorul când îți sparge casa? E visul iliescian să avem liniște cu orice preț și prețul poate fi și țara, dar să avem liniște”, a susținut Băsescu

Agerpres

Poza de pe digi24

About Author