Femeile de afaceri din Cluj, puse pe fapte bune

AFA la HuedinAsociaţia Femeilor de Afaceri Clujse gândesc în preajma sărbătorilor la cei din jurul lor, astfel că au început săptămâna în forţă. doamnele din asociaţie vor face o serie de fapte bune din donaţiile strânse cu ajutorul prietenilor şi susţinătorilor la Balul de Smarald, de la sfârşitul lunii noiembrie.

Astfel, ieri 16 decembrie 2013,  65 de copii de la Centrul de Plasament nr. 8 “Speranţa” din Huedin au primit pachete cu rechizite şi dulciuri în valoare totală de 4000 de lei.

Tot în cursul zilei de ieri,  s-au bucurat de daruri şi cei 18 copii de la “Familia Regăsită”, de care doamnele din AFA Cluj se ocupă deja de 4 ani. Aceşti copii defavorizaţi beneficiază de ore de engleză – cu specialişti de la Interstudia, ore de muzică instrumentală – cu profesori de la The Beat şi au primit ghetuţe confecţionate de Class Shoe, fructe şi dulciuri. Donaţia pentru ei este în valoare de 5000 de lei.

De asemenea, doamnele din AFA Cluj vor dona, săptămâna aceasta, copiilor de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă din Cluj-Napoca o tablă inteligentă, un laptop, un videoproiector si accesoriile necesare, în valoare totală de 6000 lei.

Doamnele afaceriste nu au uitat nici de jurnalista Livia Beju, care sufera de sindromul Marfan şi are va fi susţinută  printr-o donaţie de 2000 de lei ce va fi depusă în contul său.

În aceste zile, Asociaţia va vira suma de 1500 de lei în contul deschis în sprijinul fetiţei de 3 ani, Nagyi Nora, care are nevoie urgentă de bani pentru o operaţie vitală în Statele Unite ale Americii.

Tot în această săptămână, suma de 1500 de lei va fi direcţionată pentru susţinerea echipei de handbal fetiţe a CSS VIITORUL, al Asociaţiei Judeţene de Handbal, în turneul PRESOV.

În acelaşi timp, a fost comandat un stereomicroscop optika SZR-8, cu cameră foto/video Optickam pentru diagnosticarea bolii Lyme, în valoare de 12.000 de lei, care va fi donat, în luna ianuarie, Spitalului Clinic de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca.

Tot din donaţiile strânse la Balul de Smarald, AFA Cluj a alocat sumat de 15000 de lei pentru un proiect îndrăzneţ ce va fi demarat în luna ianuarie a anului 2014 şi prin care Asociaţia va oferi mamografii gratuite femeilor care nu îşi permit costurile unei astfel de investigaţii medicale. Acest demers se doreşte

Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj a fost înfiinţată în 2004 şi numără în prezent 75 de femei antreprenori, care au  funcţii de conducere în diferite societăţi sau activează ca medici, profesori, psihologi, jurişti şi în alte profesii liberale. Organizaţia susţine şi promovează femeile în business şi se implică activ în creşterea calităţii vieţii prin diferite proiecte de business, educaţionale, culturale şi sociale.

Despre Autor