Sunt omul lui Voiculescu, Basescu, Uioreanu si Sulea. Pacat ca nu am stiut !

Bild 004Am aflat ca sunt omul lui Uioreanu, Voiculescu, Basescu si Sulea. Nu stiu cum naiba de locuiesc in Floresti si nu sunt director la vreo Regie de Stat sa sug si eu din banul public. Totusi, am aflat ca am sustinatori puternici. Intotdeauna, asa se intampla. Voi posta comentariile de pe citynews. Sunt chiar superbe.

„Imi aduc aminte de zilele de decembrie a anului 1989, cind printr o manipulare a cazut un tiran, o sa vedeti ca in curind acele zile se vor repeta, pentru ca oamenii saraci si batjocoriti din aceasta tara sunt in fierbere (e fum si lipseste focul), pentru ca sunt unii din conducera unor institutii ale statuluisunt foarte coruti (vezi si pe Uioreanu) ! -stefan

„Hahaha… culmea culmilor.. asazisul organizator este tocmai bunul prieten al lui Uioreanu si bineinteles al firmei fany. Probabil ca ei l-au trimis acolo sa militeze pt… mai multe biserici in floresti.. sau orice.. dar in niciuncaz impotriva lui uioreanu sau fany :)) Cata ironie consucatorii smecheri mimeaza chiar ei niste proteste masluite ca sa fie siguri ca omoara din fasa orice tentativa de protest real. Lumeeeeeeeeee… proasta esti :)))))))-prostime ”

„Horia Eugen Cristea, cel care a deturnat protestul, impreuna cu Uioreanu si Horia Sulea, sunt niste USELISTI IMPUTITI”

„Oameni buni, sunteti manipulati de Uioreanu si Sulea care si-au trimis omul la inaintare intre voi sa va prosteasca in fata. Adica pe HORIA EUGEN CRISTEA care v-a aburit ca pe prosti, ca nu e nimeni de vina.. ca asta e treaba.. ca sunteti voi prosti :)))))”

„iata-i, pe cei doi „protestatarul” si cel vinovat de faptul ca FANY este inca in floresti: http://goo.gl/dVK82n”

„OMUL LUI UIOREANU a DETURNAT protestul. Iata-l pe HORIA EUGEN CRISTEA, alaturi de Uioreanu: Thttp://goo.gl/dVK82n Este prietenul de suflet a lui Uioreanu si a lui Sulea, normal ca a reactionat violent cand oamenii au strigat JOS SULEA / JOS UIOREANU Cata ironie.. Sulea si Uioreanu sa isi trimita omul sa deturneze mitingul care trebuia sa fie impotriva lor si a lui FANY. PRIVITI FILMELE DE MAI SUS, NU VI SE PARE CIUDAT CUM „HORIA EUGEN CRISTEA” CONFISCA SI MANIPULEAZA OAMENII PROTESTUL OAMENILOR DE ACOLO?? :))))))))))))))))”

„A venit mosul Fany, cu cadouri si in primariile Floresti si Chinteni la comanda lui Uioreanu, toti sunt coruti, rusine, rusine, va doare in caciula de oameni !”

MITINGUL A FOST MANIPULAT SI DETURNAT, in favoarea primarului uselist, de catre Horia Eugen Cristea, reprezentantul FACIAS – un ONG de-al lui FELIX / Antena3 !!!!!!!! Si-au intins VOICULESCU si Antena3 tentaculele pana in Floresti si manipuleaza oamenii prin acest personaj de trista sorginte securista: HORIA EUGEN CRISTEA !!

„Cautati pe google dupa „HORIA EUGEN CRISTEA” si o sa vedeti ca este de fapt sclavul lui Voiculescu, prieten bun cu primarul SULEA, si nicidecum un cetatean care si-ar dori binele florestenilor!”

„Se vede si din filmele de mai sus ca manifestarea a for „arestata” de omul in albastru cu caciula care face pe seful pe acolo. Cu siguranta a fost omul primarului, trimis special sa deturneze manifestarea! Ar trebui organizat un nou protest, pt. ca e clar ca la acesta primarul si cu omul sau au facut misto de oamenii de acolo!”

„Intradevar, persoana respectiva a intervenit violent cand unul dintre protestatari a strigat jos primarul. Nu stiu daca Horia Eugen Cristea a organizat sau doar s-a bagat in seama acolo, dar cert este ca a reusit sa transforme protestul intr-un fel de miting pro primar :)) Din pacate oamenii sunt usor de manipulat, si probabil ca individul ala are ceva scoala de genul :D”

„Primarul din FLoresti este un IPOCRIT fara rusine! Anul trecut, cand Boc anunta intentia de a prelungi liniile ratuc pana in Floresti, Sulea sarea ca ars ca el nu are nevoie de transportul clujului.. ca el isi face regie autonoma numa pt. floresti.. etc.. Acum face pe nevinovatul si varsa o lacrima pe umerii florestenilor???? IPOCRIT IMPUTIT CARE EST!!”

„30-40 de oameni din comuna cu cel mai mare numar de locuitori.. va meritati si ne meritam, noi, romanii, soarta”

„Daca asta e dorinta oamenilor cineva trebuie sa ia masuri CJ , Primaria Floresti etc . Nu se poate ca in 2013 aceste institutii sa nu deserveasca cetateanul avand in vedere ca sunt alesi in mod direct de catre populatie . Logic cum cred ei ca vor mai lua un mandat de primar sau presedinte indiferent de culoarea politica daca nu respecta dorinta oamenilor !?”

Despre Autor