septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Profesioniștii din industrie se reunesc la Cluj în cadrul Transilvania Industrial Forum

Afis APM NetVenind în întâmpinarea nevoilor de dezvoltare a companiilor din sectorul productiv, forumul propune o platformă de dezbateri, networking și acces la expertiză în domeniul managementului industrial, a soluțiilor tehnologice și a inovației de proces.

În cadrul primei ediții sunt invitați să susțină prezentări manageri din cadrul unor companii etalon (Robert Bosch, Grupul Renault-Nissan) precum și experți în leadership și managementul calității, într-un dialog deschis pe marginea soluțiilor de creștere a eficienței și maturității organizaționale.

Criza economică a schimbat regulile de joc în industrie. Creșterile record din trecut contrastează cu provocările de azi: presiuni de cost, problema eficienței energetice, nevoia de eficientizare a capacităților, cerințe de flexibilitate și time-to-market rapid.

“Vom explora împreună bunele practici în acest domeniu precum și o serie de exemple vii și povești de succes din inițiative de optimizare operațională realizate pe baza abordării Lean 6Sigma.   Forumul se desfășoară sub organizarea Centrului de Competență Lean, participarea fiind gratuită”, au spus organizatorii.

Transilvania Industrial Forum se adresează managerilor seniori, managerilor de linie, angajaților cu atribuții în inginerie/optimizare de proces și managementul calității, profesioniști din industrie.

Pierre Chemarin
Pierre Chemarin

Pierre Chemarin – Consultant Senior, Director al Polului Lean 6 Sigma – Renault Consulting Franța, Black Belt Lean 6 Sigma

Dorel Mărginean – Plant Manager Robert Bosch Romania

Dan Manolache – Executive Coach (20 de ani de top management)

Marius Dan – Consultant Senior Managementul Calității (25 de ani de experiență)

Evenimentul se va desfășura la Centrul de Competență Lean, strada Decebal, nr. 17A, în data de 12 decembrie, de la 12:00 la 18:00 și se încheie cu o degustare de vinuri. Mai multe informații http://www.lean-sigma.ro/2013/12/03/transilvania-industrial-forum/

  Înscrierile se fac după sistemul „primul venit – primul servit”, în limita locurilor disponibile.

About Author