Juniorii de la NRA continuă pregătirile pentru 2014

ERC Rally Liepaja-Ventspils, Latvia 01-03 February 2013Simone Tempestini va lua startul cu Skoda Fabia S2000 la Prealpi Mastershow. Florin Tincescu cu Citroen C2 R2 Max şi un copilot nou în Italia. Prealpi Mastershow se desfăşoară în perioada 7-8 decembrie la Treviso.

Simone Tempestini şi Florin Tincescu, juniorii Napoca Rally Academy, îşi continuă în acest weekend programul de pregătire pentru sezonul 2014. Cei doi vor lua startul cu Skoda Fabia S2000, respectiv Citroen C2 R2 Max, la Prealpi Mastershow.

După sesiunea de teste efectuată imediat după Sibiu Rally Show, Simone Tempestini şi Florin Tincescu îşi continuă pregătirile pentru sezonul 2014 într-o competiţie tip Ronde în Italia. În acest weekend, la Prealpi Mastershow, Simone Tempestini va participa la prima sa cursă cu modelul Skoda Fabia S2000. „Anul trecut am participat aici cu Subaru şi acum voi continua acomodarea cu modelul S2000. Fiecare kilometru parcurs cu noua maşină este extrem de important şi voi încerca să cresc ritmul la fiecare trecere pe probă”, a spus Simone Tempestini.

Florin Tincescu va lua startul la Prealpi Mastershow 2013 cu modelul Citroen C2 R2 Max şi cu un copilot nou: Carmen Poenaru. „Din păcate, Iulian Nicolaescu nu va putea lua startul la toate etapele datorită programului mult prea încărcat de anul viitor – participări în ERC, CNR, teste şi alte acţiuni –  pentru că este profesor. Îmi pare rău că nu va mai fi alături de mine şi în sezonul viitor. Deocamdată nu am luat încă o decizie finală, dar voi lua startul la o serie de etape de test şi voi decide ulterior împreună cu echipa care este cea mai bună soluţie”, a spus Florin Tincescu.

Prealpi Mastershow are o lungime totală de 130,35 kilometri, dintre care 34,8 sunt de probă specială. În program este o singura probă, care va fi parcursă în sens invers faţă de anul trecut, cu o lungime de 8.7 kilometri şi care va fi parcusă de 4 ori în acest weekend.

 

Despre Autor