Conservatorii din Floreşti nu au primit autorizaţie pentru protestul de azi

5 decembrie protestDupă ce au anunţat organizarea “Marşului cărucioarelor”, reprezentanţii Partidului Concervator Floreşti au anunţat în urmă cu câteva minute, că protestul nu va mai avea loc. Copiii vor primi totuşi cadourile din partea Moşului.  

“Cu regret vă anunţăm că în urmă cu puţin timp am fost informaţi de către serviciul jurudic al Primăriei Floreşti că marşul de azi 05.12.2013 nu a fost autorizat de comisie! În consecinţă acest marş nu va mai avea loc”, s-a arătat în anunţul reprezentanţilor partidului.

Conform programului anunţat, marşul ar fi trebuit să aibă loc, astăzi, cu începere de la ora 15.30 având ca punct de întâlnire Primăria Floreşti. La marş au fost invitate în special mămicile cu copiii, însă acesta avea ca scop lupta pentru locuri de joacă, trotuare sigure, iluminat public, colectarea gunoaielor precum şi rezolvarea problemei pe care o prezintă câinii vagabonzi.

De la primăria Floreşti, cei adunaţi ar fi trebuit să pornească în marş după un program stabilit, spre strada Eroilor, Stejarului cu oprire pe strada Teilor la ora 17, când protestul s-ar fi încheiat iar micuţii ar fi primit cadouri din partea lui Moş Nicolae.

Reprezentanţii Partidului Conservator au mai spus: “Cadourile de Moş Nicolae le vom distibui în spaţiul de la Party Land de pe str.Avram Iancu nr.276, unde vă aşteptăm cu drag!”.

Despre Autor