Moisin a preluat conducerea PDL Cluj-Napoca

222569_165532690253164_930505588_nAstăzi a avut loc „alegerea” noului preşedinte al PDL Cluj-Napoca, iar consilierul local, Radu Moisin a fost ales să conducă organizaţia municipală a partidului.

Această funcţie a rămas vacantă după ce fostul preşedinte, precum şi fostul edil al Municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu şi-a dat demisia în urma arestării sale.

Dat fiind faptul că pentru această funcţie în partid nimeni nu şi-a mai anuţat candidatura, nu putem să nu ne gândim că lucrurile nu au fost “puse la punct” de ceva vreme. Drept dovadă este faptul că mai mulţi colegi din Consiliul Local precum şi din partid ai noului preşedinte nu s-au mai obosit să fie prezenţi la procedura de vot pentru numirea oficială a noii conduceri PDL Cluj-Napoca. Mai mult de atât, Radu Moisin a ţinut să îşi exprime nemulţumira legată de acest aspect în cadrul evenimentului.

În echipa condusă de Radu Moisin au fost desemnaţi trei prim-vicepreşedinţi: Radu Raţiu, Adrian Popa şi Adrian Gurzău, dar şi mai mulţi vicepreşedinţi.

Sursă foto: www.facebook.com

 

Despre Autor