septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Exclusiv : RATUC nu are nici macar cerere de transformare in S.A.

A 001In urma corespondentei scrise purtate cu ORCT, raspunsul extrem de prompt venit din partea domnului Director Dorin Marius Deac, ne-a lasat cu gura cascata pe multi dintre floresteni. RATUC nici macar cerere de inregistrare in vederea transformarii din regie autonoma in societate pe actiuni nu a depus pana in acest moment !

Nu se cunosc motivele pentru care nu a facut-o, desi HCL 47/14.11.2013, dispunea acest aspect.

Horea Uioreanu se pare ca nu a mintit.  Eu nu sunt genul de idiot care sa fiu folosit pentru a crea imagine cuiva. De cand ma stiu, am sarit pentru dreptate. Dar nu ma voi lasa manipulat. Ca atare, nu voi cere o autorizatie de miting pentru a sustine Asociatia  Metropolitana de Transport Public, si nu cred ca e cazul sa mai sustin de astazi RATUC.

293 de floresteni si-au anuntat pe facebook participarea la miting. Ce pot sa le spun ? Ca sustin in continuare Asociatia Metropolitana de Transport Public si RATUC ?

Nu pot face asta. E sub demnitatea mea.

M-am trezit in ceasul al 12-lea si am dat o dimineata intreaga telefoane. Rezultatul se poate vedea in raspunsul primit.

  1. Ca jurnalist, ma intreb :  de ce HCL 47 a aparut numai in noiembrie ?
  2. Pentru cine acest joc de imagine, specific politicianist ?
  3. De ce s-a dorit ca mitingul sa fie indreptat impotriva Consiliului Judetean si al lui Horea Uioreanu?
  4. Cine isi bate joc de fapt de floresteni ?

Ramane la latitudinea florestenilor sa protesteze spontan, impotriva Fany, sau sa sustina ce alta firma vor. Eu nu voi mai depune o cerere de autorizare pentru a sustine pe nimeni. Consider ca meritam un transport civilizat, indiferent cine va castiga licitatia.

Oricare din cei 292 de floresteni pot depune cererea de autorizare, este timp suficient, daca mai doresc asta. Eu nu influentez pe nimeni, este o decizie pe care am luat-o in fata constiintei mele in primul rand. Nu sunt omul jocurilor de culise. Sunt tipul de om care spune adevarul, chiar daca prin asta  pierd mult in plan personal.

Nu sunt un adept al modului in care Fany a facut transport in Floresti. Dar nici nu pot spune nimanui :”Daca voi nu ma vreti, eu va vreau”.

Am muncit 4 zile pe memoriul pe care doream sa-l adresez autoritatilor si pe care l-am rupt in bucati dupa ce am primit raspunsul de la ORCT Cluj.

Intoxicarea prin transmiterea de informatii false nu este un atribut al lui Horia Cristea si nici al site-ului Vocea Clujului.

 

About Author