Serata a burlacilor in Empire

1„Viata este un dar minunat,o petrecere. Nu aştepta niciodată o invitaţie la petrecerea vieţii. Dă tu însuţi o astfel de petrecere!
Va invit la petrecerea vietii !” spune o domnisoara de o frumusete rapitoare, care a infiintat Clubul Oamenilor Singuri.

Singuratatea este un modus vivendi ascuns sub pres de cei burlaci sau casatoriti. Singuratatea in doi este mai cumplita decat cealalta. Apare durerea, revolta si in cele din urma infidelitatea. Un scenariu modern, nevindecat de biserica.

De ce nu reusim in viata privata ? Raspunsurile din Europa sau USA acuza ritmul infernal de viata, probleme ce tin de exteriorul nostru. Asiaticii ne spun sa cautam problema in interiorul nostru. Pana cand nu ne vom accepta asa cum suntem, nu poate nimeni sa ne faca sa ne acceptam. A trai in prezent, a fi ancorat permanent in clipa ACUM, este solutia ce pare a fi un adevar, plecat de la Osho si experimentat de Eckart Tolle.

A spune adio singuratatii, inseamna in primul rand sa iti cumperi o carte. Apoi sa o traiesti. Cartea se numeste Puterea Prezentului, cartea care mi-a schimbat complet viziunea asupra mea, implicit a naturii mele relationale. Nu are sens sa tii cartea in biblioteca, citeste-o si da-o altuia care nu stie de ce a venit aici, care este rolul pe care trebuie sa-l joace in filmul vietii. Clubul oamenilor singuri, devine astfel un mentor spiritual, care te ajuta sa-ti depasesti temerile in a te deschide, a deveni uman. Te reinvata sa gasesti in tine dragostea, pentru ca apoi sa o daruiesti.

Timpul lui Bacovia se apropie de sfarsit, la fel ca si November Rain. Se apropie clinchetul de zurgalai, ninsoarea vesela si aromele de scortisoara. Poate ca Mos Craciun imi readuce Zburatorul in suflet. Incercati si voi !

Vineri,15 Noiembrie,ora 21 ,Clubul Oamenilor Singuri,organizeaza ultima serata din acest an pentru persoane singure, la Cluj.
Esti singur,dornic sa petreci cateva ore relaxante,cu muzica,dans,buna dispozitie si veselie.Vino cu noi !Pot participa doar persoanele care se inscriu. Telefon 0741046621

Despre Autor