Știri 

Rotary deschide un nou club

rotaryMoment important pentru comunitatea Rotary. Membrii organizației vor deschide porțile unui nou club, iar acest eveniment este marcat printr-o întâlnire cu reprezentanţii presei la primaria Aiud, începand cu ora 17.

Rotary este o organizaţie mondială, ce grupează peste 1,2 milioane de reprezentanţi ai elitei profesionale, de afaceri și lideri ai comunităţilor locale. Membrii cluburilor Rotary, cunoscuţi si sub numele de Rotarieni, oferă servicii umanitare si încurajează promovarea standardelor etice ridicate in toate profesiile, ajutând la instaurarea păcii si înţelegerii in lume. Astăzi exista 33.000 de cluburi Rotary, în peste 200 țări și regiuni geografice. Cluburile sunt apolitice, nereligioase și sunt deschise tuturor culturilor, raselor si credinţelor.

Fundatia Rotary aspiră la elaborarea unor organizaţii puternice, cu minim 25 de membri, cluburi de a căror prezență comunitatea să fie conștientă, datorită proiectelor și serviciului către aceasta. În al doilea rând, pentru Rotary este foarte important ca publicul larg să conştientizeze importanţa şi impactul pozitiv al organizaţiei.

 

Related posts

Monica Macovei nu digera informatii de la Voiculescu. Nici eu !

Și eu vreau să știu dacă au fost centre ilegale de detenție, dar nu de la Voiculescu Parlamentul European a...

Închide