septembrie 30, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Prostia politicienilor polueaza ! Propun introducerea unei noi taxe !

poluareConsider ca nu numai autoturismele polueaza. Cred ca poluarea atmosferei in Romania, provine de la alesii neamului. Pe rand de la Stolojan incoace, birurile pe cei care voiau o masina din Deutschland, cu Fahrzeugbrief, Scheckheft la zi, cu toate inspectiile facute nu au mai contenit. Desi nu au habar ca gradul de poluare poate fi ameliorat prin modificarea catalizatorului, politicianul roman s-a pornit sa vorbeasca de poluare. Ca doar e la moda. Primul, Tariceanu, denumit in mitingurile impotriva lui de la Cluj, „TAXICEANU” , apoi, academicianul profesor de drept de la Rachitele, Emil Boc, continuand cu copilotul lui Basescu, Victor Ponta.

Niste populisti in opozitie, care promiteau eliminarea taxei cand ajung la putere. Pe langa ca si-au ridicat toata Europa in cap, alesii nostrii au pierdut in serie procesele ce le-au fost intentate pe buna dreptate. Cine plateste ? Eu, boul de cetatean, care platesc inteligenta politicienilor. Eu, care cand cumpar o amarata de masina, ma uit intai cat e taxa, timbrul sau ce noscacirea masii de taxa or mai inventa.Nu ma uit la caracteristici tehnice, cum face copilotul lui Basescu, Victor Ponta. Ma uit sa fie neagra si daca se poate cu sofer de la Stat, cum avea domnul Boc.

Ordonanta de urgenta 16/2013 vine sa modifice ordonanta 9/2013. Oare Ponta procurorul n-a citit-o cand a semnat-o cu art.8 litera f ? Sau procuror fiind, nu stie decat Codul Penal, de cel civil a uitat de cand cu teza de doctorat ?

Cert este ca atunci cand ne-au condus avocatii tot prost ne-a mers. Si cu Nastase, Boc, sau Ponta. Ma gandesc ca si noi cand stam la cozi la RAR sau la politie poluam. Deoarece mai scapam cate un vant de suparare. Cred ca si politicieni care scriu legi mai scapa cate un vant, de frica DNA-ului sau poate a presei. Si atunci polueaza. Dar poate nu e frica, poate e simpla prostie.

De fapt, nu cred. Cred ca politicienii nostrii stiu bine ce fac. Interesele clasei politice au fost satisfacute prin partaj, in conformitate cu articolul 8 litera f. Ceilalti prosti, adica noi, raman nepartajati si cu banii luati. Ca de obicei, cei care au avut orgasmul, au fost guvernantii.

About Author