Schimbarea la fata in PNL Cluj la alegerile din septembrie ?

mihaiUn politician care nu ofera opulenta. Care este omul cu bancuri cand e vorba de o petrecere. Dar care abordeaza o rigurozitate germana de om la 40 de ani cand vorbeste despre proiectele sale. Avand planeta comunicarii ca astru coordonator al zodiei, Mihai Szeplekan reprezinta mediatorul,  echilibrul din razboiul Nicoara-Uioreanu.

Clujenii vor figuri noi. Ioan Rus, Emil Boc, Horea Uioreanu, Marius Nicoara nu au confirmat. E timpul ca Mihai sa arate ce poate. Sa inceapa sa faca, nu doar sa promita.

A fost la alegerile de la PNL Floresti, unde Horia Sulea a inceput prin a nu promite nimic. A fost o lectie de politica interna data de primarul Florestiului, lui Traian Basescu, Victor Ponta, intregii clase politice romanesti.

L-am intrebat candva pe Mihai daca va juca poker ca ” mana moarta” la alegeri. M-a privit in ochi si m-a intrebat : ” Drept cine ma iei, Horica ?”

Din acel moment, urmarind atent ce face zilnic, mi-am dat seama ca Horea Uioreanu va pierde alegerile in partid. Horea Uioreanu e incoltit. Numai de partid cred ca nu mai are chef. PNL are nevoie de lupi tineri,  ca Szeplekan si Sulea.

Daca vor sa mai existe ca partid, intr-un Cluj, in care portocaliul bate spre rosu…

Despre Autor