septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Fotbalistele Olimpiei UT Cluj, premiate de Consiliul Județean Cluj

Performanța jucătoarelor de fotbal, precum și notoritetatea brandului Olimpia Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, promovat intens de Qual Media Group au fost recunoscute din nou, astăzi, când autoritățile județene le-au premiat în cadrul unei festivități speciale. Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Horea Uioreanu le-a felicitat pe sportive, pe membrii staff-ului tehnic şi ai conducerii pentru rezultatele remarcabile obținute în sezonul competiţional 2012-2013.

Echipa de fotbal feminin Olimpia UT Cluj a reușit anul acesta, pentru a treia oară consecutiv, eventul- a câștigat atât Cupa, cât şi Campionatul. De asemenea, fetele au adus Clujului statutul de oraș-gazdă al uneia dintre cele opt grupe de calificare ale viitoarei ediţii a UEFA Women’s Champions League. Meciurile se vor desfășura în perioada 8- 14 august 2013, pe stadionul Cluj Arena.

Olimpia UT Cluj este, fără îndoială, una dintre echipele cu cea mai rapidă și frumoasă ascensiune din România, având în vedere performanțele extraordinare pe care le-a avut în doar trei ani de la ani de la înființare („piatra de temelie” a fost pusă în iulie 2010).

Qual Media Group este agenția oficială de promovare a echipei Olimpia Universitatea Tehnică Cluj-Napoca.

 

 

About Author