Emil Boc dezinformează grosolan opinia publică!

Plictisit de gospodărirea urbei, primarul Emil Boc dorește cu orice preț să se întoarcă la București, recurgând la toate mijloacele pentru a prinde un minut de breaking news național, folosind dezinformările și speculațile, cu o dezinvoltură specifică domniei sale.

„În cursul săptămânii trecute am participat la o întâlnire cu factori decizionali ai companiei FrieslandCampina România S.A. în București, la care au participat dl. Jan-Willem Kivits, CEO FrieslandCampina România, dl. Wouter Reijers, consolul onorific al Olandei la Cluj, dl. Reinder Schaap, consilier agricol al Ambasadei Olandei la București. Pe lângă subiectul principal,  fabrica de branză de la Țaga, s-a discutat și aspectul unei eventuale închideri a producției la unitatea de procesare de la Baciu, FrieslandCampina România S.A. Cu această ocazie reprezentanții companiei au asigurat că până în prezent nu s-a discutat și nu s-a luat vreo decizie care să ducă la încetarea activității de producție, mai mult, prelungirea contractelor cu fermierii din zonă a fost un argument al faptului că nu se dorește acest lucru.

Solicitarea verificării condiției de igienă anunțate de Emil Boc este de-a dreptul revoltătoare în condițiile în care acest obiectiv are implementat toate standardele de igenă și siguranță a alimentelor având condiții de procesare identice cu unitățile de top din Uniunea Europeană” a declarat dl. Ioan Oleleu, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj.

 

PSD Cluj îi amintește edilului Emil Boc bilanțul sumbru pe care dumnealui și partenerii săi, Sorin Apostu și Alin Tișe l-au lăsat moștenire clujenilor, alungarea investitorilor străini fiind sportul preferat al PDL Cluj.

„Emil Boc nu trebuie să uite că în timpul guvernării sale, atât la nivel național cât și la nivel local,  a reușit performanța de a alunga marii investitorii străini la Cluj, Nokia, Ursus și ING fiind doar câteva exemple. Dl. Boc trebuie să se ocupe de administrarea orașului nu de speculații inutile și ineficiente comunității noastre” a declarat dl. Remus Lăpușan. președintele PSD Cluj.

Biroul de Presă

PSD Cluj

 

Subscribe To Our Newsletter

Prevenția dezastrelor naturale din România

Stimați colegi, Experiențele de tristă amintire ale inundaților din anii trecuți, precum și rapoartele internaționale...

Închide