Intoarce-te la origini, la Delahoya Festival

Primul festival de muzică electronică din România, Delahoya, se întoarce în mijlocul naturii, acolo unde s-a născut, acolo unde-i este locul. Ediţia cu numărul 17 care va avea loc pe 14 şi 15 iunie 2013 testează o locaţie care pare croită special pentru petrecerile în aer liber: Valea Gârbăului.

Ediţia din acest an este co-organizată alături de echipa Peninsula, „vinovată” de zece ediţii de succes ale celui mai mare festival din România. Alături de organizatorii Peninsula, care au experienţa evenimentelor în aer liber de un real succes, Festivalul Delahoya îi invită pe nostalgici şi pe cei care încă nu au gustat un festival pur de muzică electronică sub cerul liber la o distracţie de două zile!

Delahoya va avea anul acesta două locaţii de petrecere: o scenă şi un cort uriaş. Scena open-air va fi dedicată genurilor break-beat, dub-step şi drum’n’bass, iar petrecerea din cort va fi animată de ritmuri house, minimal, techno şi trance. Aici, petrecăreţii vor avea parte de tot comfortul unui club.

Reţeta Peninsula va fi aplicată şi în cazul Delahoya pentru că alături de cei mai tari DJ-i, se anunţă şi o serie de programe non-muzicale şi multe multe surprize.

 

Delahoya no. 17 – Back to nature! Back to our roots!

 

Despre Autor