septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Depeche Mode in forma maxima pentru concertul de azi dupa antrenamentele si tratamentele Spa la World Class at the Grand!

Asteptam toti  cu sufletul la gura show-ul live Depeche  ce se anunta spectaculos  astazi seara pe Arena Naţională din Bucureşti.

Concertul trupei Depeche Mode va asigura participantilor un spectacol super energic, intrucat  Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher  se anunta in forma maxima,  dupa antrenamentele in sala de fitness si tratamentele Spa la World Class at The Grand.

Cazati in incinta hotelului  JW Marriott Bucharest Grand Hotel, acestia au ales sa-si petreaca o mare parte din timpul de dinaintea “evenimentului anului”  in primul club high- class  de fitness infiintat acum 13 ani- World Class at the Grand. Atat marti cat si miercuri acestia si –au desfasurat programul  obisnuit de antrenament in sala de fitness si s-au relaxat cu masaje somatice  la Spa by World Class.

Clientii  si staff-ul clubului s-au bucurat enorm de prezenta trupei Depeche in sala, intrucat membrii acesteia  s-au dovedit extrem  de sociabili, oferind poze si fotografii la discretie. Chiar si in viata unora din cele mai importante persoane de pe glob, este dovedita importanta miscarii fizice indiferent de imprejurari, care asigura  un trup si o minte sanatoasa si o calitate sporita a vietii.

Multe vedete au trecut pragul  World Class- cea mai mare retea de fitness din Romania.

 

About Author