BeautyworX la Polus Center

– Weekendul acesta doamnele și domnișoarele sunt invitate la Polus Center să ia parte la prima ediție – BeautyworX. Evenimentul reunește specialiști din domeniul serviciilor de frumuseţe, îngrijire personală şi fashion.
În perioada 17-19 mai 2013, zona de food court a centrului comercial Polus va găzdui prima ediţie a evenimentului BEAUTYWORX.
Dedicat în exclusivitate femeilor, evenimentul îşi propune să reunească în aceeaşi locaţie, cererea cu oferta calificată în domeniul serviciilor de frumuseţe şi îngrijire personală.
Pe lângă cele mai importante saloane de hair styling, cosmetică şi nail design din Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului vor fi prezenţi distribuitori de produse cosmetice şi îngrijire profesională de ultimă generaţie precum și centre de remodelare, chirurgie estetică și saloane de înfrumusețare.
Show-rile realizate de profesioniştii prezenţi la eveniment, prezentările de modă, demonstrațiile de make-up și styling, reprezintă un important punct de atracţie al evenimentului, transformându-l într-un adevărat omagiu adus frumuseţii.
De asemenea, în cadrul evenimentului, vor fi realizate, în premieră la Cluj-Napoca, cele mai  lungi extensii din România (peste 50 de metri).
Evenimentul ce se va desfășura în perioada 17-19 mai 2013, în zona de food court din incinta centrului comercial, îi așteaptă pe vizitatori cu reduceri, tombole, premii speciale și multe alte surprize.
Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai  mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp,  Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare.
Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea  EHL Real Estate România S.R.L.
Biroul de presă al Polus Center Cluj

 

 

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights