Știri 

Shopping cu adrenalină la Polus

Polus Center Cluj și Napoca Rally Academy le-au pregătit  clujenilor o nouă provocare. Începând de astăzi cumpărăturile din Polus Center se pot transforma în curse pline de suspans și adrenalină.
În această primăvară Polus Center Cluj și Napoca Rally Academy îi provoacă pe clujeni la shopping cu adrenalină. În perioada 10 mai 2013 -16 iunie 2013, cumpărăturile de minim 100 de lei din orice magazin din Polus Center aduc șansa de a câștiga unul din cele 20 de cursuri de pilotaj sportiv susținute de piloții de la Napoca Rally Academy. În plus, clienții centrului comercial ce vor participa la această loterie pot câștiga pe loc, prin intermediul secțiunii răzuibile a taloanelor de participare, unul din sutele de premii instant acordate de către partenerii loteriei publicitare.
Desemnarea fericiților câștigători ai cursurilor de pilotaj sportiv va avea loc în data de 17 iunie  2013, iar premierea acestora se va face face în cadrul festivității de premiere a Transilvania Rally alături de cei mai buni dintre piloții campionatului național de raliu.
Partenerii din cadrul loteriei ” Shopping cu adrenalină la Polus” sunt: Plafar, Torry, C&A, dm, Tiffani, Sofiaman, Pasta Basta, Sephora, Hervis, Yves Rocher, Dinoland, Mondex, Piața de Miere, Sensiblu, Nobila Casa, Optiplaza, Yuno Pearls, Kenvelo, Lee Cooper.
Regulamentul loteriei publicitare se găsește pe website-ul centrului comercial www.poluscentercluj.ro.
Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp,  Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare.
Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.
Biroul de presă al Polus Center Cluj

 

Related posts

Romeo şi Julieta se întâlnesc anual la Mizil

Festivalul Internaţional de Poezie şi Epigramă "Romeo şi Julieta la Mizil", ajuns la ediţia a 7-a, are nevoie de sprijin....

Închide