Salonul Auto Polus – 2013

Clujenii pasionați de automobile au toate motivele de bucurie în această primăvară. Polus Center le-a pregătit acestora o surpriză de proporții – Salonul Auto Polus 2013.
În perioada 10 – 12 mai 2013, Polus Center Cluj alături de Publisys îi invită pe clujeni să participe la Salonul Auto Polus 2013.
Timp de 3 zile, toți cei prezenți vor putea afla noutăţile din lumea auto de la specialiștii în domeniu şi vor putea analiza ofertele special concepute la acest eveniment.
În cadrul salonului vor fi prezentate atât cele mai noi modele de autoturisme, vehicule hibride și electrice, motociclete, biciclete, precum și piese și accesorii auto.
Pentru a completa cerintele pieţei actuale, Salonul Auto Polus va fi o întregire a expoziţiei AutoNet Mobility Show, cel mai mare târg specializat în domeniul pieselor auto din Transilvania.
În cadrul evenimentului se vor regăsi de asemenea și soluții pentru sisteme audio şi de navigaţie, echipamente şi utilaje pentru service-uri şi spălătorii auto, tuning auto şi moto, consultanți de specialitate din domeniu şi nu în ultimul rând societăţi de leasing şi de asigurări auto.
Astfel, salonul auto va facilita legatura directă între companiile expozante cu publicul vizitator, atât publicul larg cât şi specialiştii în domeniu, oferindu-le acestora chiar și posibilitatea de a stabili noi partenetriate.
Evenimentul se va desfășura în parcarea centrului comercial după cum urmează:
10 – 12 mai 2013 – Salonul Auto Polus
10 – 11 mai 2013 – AutoNet Mobility Show
Mai multe informații despre eveniment se pot găsi pe: www.salonulautopolus.ro
Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.
Biroul de presă al Polus Center Cluj

 

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights