Parcul de agrement „Moara de Vant” – o oaza de liniste pentru clujeni si nu numai

Iesi din Cluj prin padurea Faget si o iei pe drumul catre Salicea. Un peisaj si un drum de poveste. De o parte si de alta a drumului – padure, aer proaspat, racoarea copacilor iti prieste intr-o zi calduroasa de mai.  Inainte de intrarea in Salicea se face stanga pe drumul care duce spre Lacul Micesti.  Pe drum veti avea indicatoare. In locul unde trebuie sa virati la stanga este un bilboard mare pe care scrie „Parcul de agrement „Moara de vant”. De acolo mai parcurgeti inca aproximativ 2.5 km. Veti vedea un parc de rulote pe stanga, iar pe partea dreapta veti vedea intrarea in parcul de animale.

Din Piata Mihai Viteazau din Cluj este un autobus care circula pe traseul acesta – 40. Capatul sau de linie este in dreptul fostei Vila Tusa, actualul Sunny Tulip Inn. De acolo mai e o bunacata buna de mers pana la Parcul de Agrement „Moara de Vant”.

Un colt de rai in inima Apusenilor. Viziunea Domnului Wilhelm, patronul „Morii de Vant”.

Linistea pe care o regasiti aici vine de undeva din interiorul vostru. Bucuria de a vedea la un loc: cai, iepurasi, cerbi lopatari, lame, ponei, caprite, berbeci, pisici salbatice, maimute reprezinta o parte din ineditul acestui loc.

Oricine ai fi, orice probleme ai avea, de acolo te intorci un alt om. Pentru ca, de fapt, ceea ce primesti la Parcul de animale „Moara de vant” este o terapie in mijlocul naturii. Te regasesti pe tine insuti, te redesoperi pe tine insuti si incepi sa vezi viata diferit. Asta patesti la Moara deVant.

Mai multe detalii despre acest parc gasiti aici si aici. Vi-l recomand cu caldura.

salicea 050 salicea 049salicea 028

 

Despre Autor