septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

DEZLEGĂRI

vrajitoareDragii mei ,

Va transmit un material foarte folositor, pentru care ii multumesc Andei Iacob.
Dezlegarile se fac atunci cand este luna plina. In data de  25 05.2013 este luna plina.
Puterea cuvintelor este extraordinara si orice am spus in trecut , nu neaparat sub forma de juramant , poate anumite lucruri spuse la suparare , de exemplu” eu nu ma marit/ insor , nu vreau copii , etc” ne pot impiedica acum sa atingem ” next level” .

Asemeni multor altor întelepti, poate ca ai facut vreun legamânt într-o viata anterioara, în calitate de calugarita sau calugar, sau când practicai anumite ritualuri religioase. Printre cele mai des întâlnite sunt juramintele de suferinta, de auto-sacrificiu sau pedeapsa, de saracie, castitate, virginitate, celibat, ascultare si tacere. Daca aceste legaminte nu au fost desfacute, te pot urma pe Pamânt si îti pot pune piedici în relatiile de iubire si sexuale, în domeniul financiar – si în viata, în general.
Nimeni nu este liber cu adevarat, pâna când nu sunt desfacute juramintele din vietile anterioare. Singurele juraminte sanatoase sunt acelea pe care le decizi tu – cele pe care le faci cu tine însuti. Chiar si asa, vei dori sa le verifici cu regularitate, pentru a  vedea daca sunt înca valabile.
Desfa aceste legaminte si efectele lor, afirmând cu tarie:

 
„Prin aceste vorbe, desfac orice legamânt de suferinta, auto-sacrificiu sau pedeapsa, pe care l-as fi putut face oricând, de-a lungul timpului. Anulez orice efect negativ al acestor legaminte, acum si pentru totdeauna.”

Apoi repeta aceasta fraza si pentru alte juraminte (saracie, celibat si asa mai departe). Dat fiind ca aceste legaminte adesea implica semnarea unui document cu propriul sânge, trebuie sa desfaci legamântul cu si mai mare forta. Ritualul este foarte puternic, mai ales daca aprinzi o lumânare (ceea ce ne ajuta sa eliberam negativitatea si sa întrerupem
situatiile stagnante) si desfasori ceremonia pe timp de luna plina, care este timpul eliberarii.
Apoi, ridica-te si fixeaza-te cu fermitate pe picioare, în timp ce spui fiecare declaratie cu glas tare. Spune-le cu toata convingerea! Înteleptii îsi amintesc întotdeauna de puterea cuvântului. Trebuie sa stii cu claritate ce îti doresti si apoi comanda – prin cuvinte – sa se întâmple. Esti un maestru în a face vraji, atât în numele temerilor tale, cât si în numele dorintelor inimii tale. Deci la fel de usor poti crea profetii care se împlinesc singure, în privinta a ceea comanda
ego-ul, cât si Sinele Superior. Comanda-i ego-ului sa taca si cere-i Sinelui Superior sa vorbeasca  mai tare.
Primeste materializarea dorintei cu bratele deschise. Uneori, Înteleptii îndeparteaza materializarile, din cauza ca se tem ca nu le merita.
Amintiti-va totusi ca acestea sunt unelte care va ajuta sa-i învatati pe altii si sa vindecati. Elevii si pacientii vostri merita sa fie ajutati de un întelept ale carui nevoi materiale sunt împlinite. Lasa în urma ta toata saracia si toate legamintele de suferinta, Înteleptule!
 

About Author