Știri 

Afla cum sa traiesti ca un invingator pe 10 mai 2013 alaturi de coach Mihai Stanescu!

 

Serile de Coaching” au o frecventa lunara si o durata de 3 ore. Bazate pe o structura dialogala informala, intalnirile acopera subiecte des intalnite in viata personala si profesionala a tuturor, luand insa in considerare si preocuparile punctuale ale participantilor.

Editia din 10 mai 2013 este centrata pe ‘’Cum sa traiesti ca un invingator?’’, iar locul de intalnire este Capitolina City Chic Hotel***(Str. V. Babes nr. 35 Cluj Napoca).

Care sunt barierele ce te impiedica sa actionezi? De ce ai nevoie sa actionezi? Ce/cine te-ar ajuta sa actionezi? Care sunt momentele in care te simti invingator? Stii sa te automotivezi? Esti pregatit sa alegi dintre rezultatele actiunilor tale?

Indiferent daca esti abia la inceputul carierei sau esti deja un profesionist de succes, indiferent daca ai nevoie de un “antrenament” personal sau profesional, indiferent daca ai mai apelat la Coaching sau inca nu-ti este clar cum functioneaza acest mod de interactiune, vino sa vezi cu ochii tai cum stau lucrurile si sa inveti despre tine, ghidat de coach Mihai Stanescu, unul dintre cei mai buni profesionisti in Coaching din Romania. Este o experienta care te va ajuta sa gasesti raspunsul la intrebari si sa ai rezultate pe care sa le simti imediat in viata ta de zi cu zi.

Mai multe detalii despre “Diminetile de Coaching” poti afla de aici: http://www.mihaistanescu.ro/2012/09/18/diminetile-de-coaching-program-si-alte-detalii/ sau scriind pe adresa evenimente@mihaistanescu.ro.

Daca esti curios sa vezi cum s-a desfasurat ultima editie, o poti face accesand urmatorul link: http://www.mihaistanescu.ro/2012/07/02/ce-s-a-intamplat-la-dimineata-de-coaching-no-4/ sau urmarind un scurt material video.

 

 

Related posts

Dan Șova – Ministrul Marilor Corporații

Înainte să pună mâna pe Putere, actuala guvernare promitea prin vocea lui Victor Ponta o evaluare echilibrată a proiectului minier...

Închide