septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Noul concept al Paginilor Aurii si Paginilor Albe Digitale – cea mai mare revolutie in materie de publicitate pe internet

In ultimii 5 ani AiYellow a construit planul pentru Noii Platforme de Publicitate –  Pagini Aurii pe Internet. Acest nou sistem a fost proiectat pentru a tine pasul cu actualele trend-uri mondiale, asa cum arata si cresterile explozive ale retelelor sociale in cadrul pietei de larg consum. Noua platforma AiYellow reprezinta o tranzitie de la vechiul mod de a face afaceri  – o schimbare de la cartea galbena tiparita la noile Pagini Aurii Internationale Digitale, fara hartie si in intregime in spatiul digital.

Noile Pagini Aurii Internationale au fost simplificate pentru a putea face fata trend-urilor sociale si tehnologiilor actuale.  Ceea ce inseamna ca functioneaza impreuna cu retelele voastre sociale, cum ar fi:   facebook, Twitter, linkedin etc.

Noile Pagini Aurii Digitale sunt – de asemenea – compatibile cu telefoanele mobile, ceea ce inseamna ca acum puteti accesa noua platforma de publicitate AiYellow de pe telefonul mobil; si pe alte dispozitive pe care le utilizati in prezent.

Este important de mentionat ca in cei 5 ani de cand functioneaza, compania a obtinut acces la piete din 78 de tari, adaugand peste 1.000.000 de clienti noi in palmares, cu peste 66.000.000 de dolari platiti in comisioane catre companiile affiliate in peste 50 de tari, numar in continua crestere.

Acum cand isi incepe expansiunea globala, Compania a pastrat MOMENTUM-ul  prin oferirea celui mai bun instrument de publicitate din intreaga lume. Aiyellow este considerat in prezent ca fiind unul dintre primele 10 motoare de cautare din lume, compania a decis sa faciliteze modul in care afiliatii incaseaza venituri si ating succesul in afacere, chiar si ceu care nu sunt priceputi la Vanzarea Directa.

Dati-mi voie sa va impartasesc care sunt noile dezvoltari in cadrul AiYellow care ii vor ajuta pana sip e afiliatii gratuity sa faca bani in aceasta afacere.

= Vanzare Directa : Pana la 1000% profit cu venit residual (care este record in aceasta industrie)

Membrii gratuit pot face bani numai prin programul Pay per Click

Ad Demo Program , – Afiliatii care au platit ((Nu membrii gratuity) vor avea posibiltatea sa vanda produsul din confortul casei lor. (A vinde produsul din confortul casei tale inseamna a vinde publicitate clientilor).

Noul Program Demonstrativ de Anunturi va permite de acum afiliatului (doar celui care a platit, care si-a achizitionat un pachet) sa creeze anunturile pentru clientii potentiali si sa indexeze anunturile pe Google. Odata ce anunturile au fost indexate pe Google, afiliatul va putea atunci sa isi contacteze clientul  si sa ii arate ce tip de rezultate genereaza anuntul sau pe Google.  In acest mod clientul reuseste sa vada cum functioneaza reclama, astfel incat poate sa decida daca va achizitiona sau nu acel anunt. Daca clientul nu va cumpara anuntul, anuntul respectiv va fi imediat sters din sistem de catre afiliat, astfel incat clientul nu primeste publicitate gratuita.

AiCard ,  Aicard este un Master Card, un nou produs pe care compania l-a creat.  Acesta permite unei personae sa vanda produse si servicii catre piata. Caracteristica unica a cestui card este ca el permite afiliatului care a recomandat compania sau individual care utilizeaza cardul respective sa castige $.05 ( 5 CENT US CURRENCY ) de fiecare data cand cardul este utilizat intr-o tranzactie oriunde in lume , atat timp cat cardul respective este utilizat in mod active pentru tranzactiile de afaceri. Explicatii ample gasiti pe site-ul urmator:

>> http://trilogy.aiyellow.com/index_eng.html

 

DESPRE PLANUL DE COMPENSATII AL COMPANIEI
Unele dintre imbuunatatiri sunt dupa cum urmeaza:

= Pana la 83% din venitul total al companiei va fi redistribuit afiliatilor companiei (Un record in aceasta industrie)

Profit Pool Bonus. Afiliatii active care isi achizitioneaza pachet, care se califica ( A fi calificat inseamna sa iti mentii autoshipul trei luni consecutive, adica sa achizitionezi oricare dintre produsele companiei trei luni de zile in mod continuu) vor fi platiti cu 5% din profitul net al companiei pentru tara in care acestia se afla la momentul respective (Unic in aceasta industrie).

Pay per Click, primiti comisioane din veniturile generate de toti oamenii din reteaua dvs care fac parte din programul Pay per click.  In programul Pay per Click se poate insc rie gratuity orice personae din orice tara si primeste comisoane chiar daca nu este membru active (cu pachet achizitionat). Pentru a va inregistra in programul Pay per Click, meregeti in Back Office-ul dvs in meniul din partea dreapta sus r, sub butonul Pay per  click, de unde va puteti accesa contul:

>>  https://virtualoffice.amarillasinternet.com/login.php

Va puteti face cont aici: http://marketing.aiyellow.com/naturasiculoare/
Cea de a doua modalitate in care puteti face bani cu Programul Pay per Click este sa inregistrati oameni pentru Paginile Albe ale AiYellow, noua retea sociala. Atunci cand invitati oamenii sa se inscrie in Pagini Albe, compania va comunica cu ei mai tarziu si ii va intreb adaca doresc sa participe la Programul Pay per Click.

Va rugam sa accesati acest site pentru a va activa Paginile Albe la AiYellow (utilizati aceleasi date de logare ca si pe aiyellow.com):

http://wp.aiyellow.com/
Profilul dvs final Pagini Alb ear trebui sa arate precum cel de mai jos. Aceasta este ceea ce vad oamenii atunci cand va viziteaza profilul pe Paginile Albe AiYellow. Dati click pe link-ul de mai jos:

http://wp.aiyellow.com/ae70516/Moraru+Carmen.html

 

About Author