Senzational !Justiţia imanentă s-a manifestat în cazul celor care se fac vinovaţi de abuzuri împotriva MISA

bivolaruAbuzurile în cazul MISA au escaladat mai ales după anul 2004 cote incredibile de nedreptate şi de sfidare a celor mai elementare drepturi cetăţeneşti. Ţinta principală a acestor abuzuri a fost mentorul MISA, Gregorian Bivolaru.
Chiar dacă acuzaţiile aduse domnului Bivolaru au fost din start măsluite într-un mod perfid, măsurile pe care ulterior autorităţile statului român le-au luat împotriva sa au fost atât de exagerate şi de bizare, încât pentru orice om lucid apare evident că acest caz este foarte puternic instrumentat politic, guvernanţii din România având ca scop distrugerea cu orice preţ, recurgând la cele mai mârşave modalităţi, a imaginii şi chiar a vieţii lui Gregorian Bivolaru, precum şi desfiinţarea Mişcării de Integrare în Absolut, pe care domnul Bivolaru a fondat-o.

Faţă de infracţiunile de drept comun de care era acuzat Gregorian Bivolaru în anul 2004 şi anume „încercare de trecere frauduloasă a frontierei” şi respectiv „act sexual cu o minoră” (care de altfel neagă aceste fapte), măsurile luate de autorităţile statului român au fost cu totul disproporţionate. Astfel, în mass-media s-a declarat că  mentorul MISA este infractorul nr. 1 din România, a fost dat în urmărire generală prin Interpol, iar ziarele Gardianul şi Ziua precum şi patru posturi de televiziune (printre care şi postul naţional, TVR) au anunţat în anul 2005 timp de mai multe săptămâni că oferă o recompensă de 50 de milioane de lei pentru oricine oferă informaţii esenţiale în vederea capturării sale.
Ulterior, după cum se poate verifica în presa suedeză, atunci când domnul Bivolaru a ajuns în Suedia, a existat o tentativă de răpire a sa din sediul poliţiei din Malmo de către o trupă de comando, care a vrut să spargă acoperişul camerei în care se afla.

Din acest motiv, care a constituit un caz unic în Suedia, mentorul MISA a fost apoi transportat la Stockholm sub o pază masivă, iar procesul său s-a desfăşurat ulterior într-un buncăr. Este de asemenea semnificativ să observăm că de 9 ani de zile de când se desfăşoară procesele împotriva MISA şi a domnului Gregorian Bivolaru nu a fost găsită nici măcar o singură probă care să justifice toate aceste acţiuni disperate ale autorităţilor române, însă cu toate acestea linşajul mediatic al Şcolii de Yoga MISA început în anul 2004 continuă şi în prezent.

Este aşadar evident că Gregorian Bivolaru şi MISA au deranjat şi continuă să deranjeze anumite structuri foarte influente din România. Abuzurile realizate de către cei care fac parte din aceste structuri nu au fost încă demascate şi sancţionate public de către justiţia română – care ar fi fost în mod firesc îndreptăţită să facă aceasta – pentru că ea însăşi a ajuns mult prea coruptă pentru a realiza un act de justiţie autentic.

Există însă şi un alt ordin de justiţie,  Justiţia Divină Imanentă, care se află deasupra tuturor acestor maşinaţiuni meschine şi care nu lasă nepedepsită – mai devreme sau mai târziu – niciuna dintre nedreptăţile săvârşite de către cei care cred că îşi pot urma pe ascuns la nesfârşit planurile mârşave. Într-un fel sau altul toţi cei care au săvârşit aceste abuzuri şi ilegalităţi împotriva MISA au început deja să plătească, după cum vă vom arăta în cele ce urmează.

Recent, în data de 15 martie 2013 a fost arestată judecătoarea Antonela Costache, cea care în anul 2004 a emis în mod nedrept mandatul de arestare preventivă împotriva domnului Gregorian Bivolaru, mandat care a dat apoi aparenţa de legitimitate tuturor abuzurilor care au urmat. Calitatea morală a acestei judecătoare a fost însă expusă oprobiului public de către procurorii DNA, care au adus probe ce atestă faptul că Antonela Costache a fost surprinsă în flagrant în infracţiunile de trafic de influenţă şi luare de mită.
Procurorii anticorupţie au prezentat interceptări, mărturii şi înregistrări ambientale care dovedesc faptele ei de corupţie. Înregistrările oferite publicităţii relevă că această judecătoare, care era şi doctorand la Academia de Poliţie Bucureşti, negocia soluţiile în dosare ca la piaţă.

De exemplu, în una dintre înregistrări ea spune: „Dacă vrei să te scot afară…. 150 de mii de euro!”.  Procurorul DNA Cameluş Păduraru a afirmat referitor la cazul acestei judecătoare că ,,Faptele inculpatei Antonela Anemary Costache relevă un tablou infracţional impresionant. Avem de-a face cu o infracţiune de corupţie activă şi agresivă. S-a adus atingere gravă actelor de justiţie. Opinia publică a fost frapată de discuţiile şi jocurile care se fac în Tribunalul Bucureşti. Să nu uităm că din postura de judecătoare, inculpata a pus în libertate persoane extrem de periculoase, traficanţi de droguri, criminali… Din punctul nostru de vedere această judecătoare nu are ce să caute în corpul magistraţilor.”

Un alt personaj care a avut un rol cheie în mascarada judiciară realizată în 18 martie 2004 sub numele de cod „Christ” (ales în mod evident batjocoritor) este George Bălan. În calitate de prim-procuror al Parchetului General Bucureşti, el a condus echipa de procurori care a anchetat cazul MISA. George Bălan apărea în anul 2004 la toate posturile de televiziune şi susţinea cu prestanţă că există probe foarte concludente împotriva MISA. Iată că aceste probe nu au apărut nici măcar astăzi, după mai mult de 9 ani de la acele percheziţii care au rămas o ruşine pentru aşa-zisa democraţie post-revoluţionară. De asemenea, George Bălan a semnat actul ilegal prin care se solicitau Jandarmeriei Române efectivele necesare pentru realizarea unui număr de 16 percheziţii domiciliare pentru acţiuni specifice de combatere a traficului de droguri şi a prostituţiei, deşi autorizaţia de percheziţie a fost emisă de judecător pentru ridicarea (în vederea cercetării) a unor obiecte care conţineau date informatice.

Procurorul George Bălan a fost acuzat de comiterea a numeroase abuzuri în desfăşurarea percheziţiilor din martie 2004 şi apoi a anchetei desfăşurată în anul 2005 în cazul MISA şi a lui Gregorian Bivolaru. Consiliul Superior al Magistraturii a emis însă un comunicat prin care a apărat reputaţia acestui procuror, care a ajuns apoi chiar vice-preşedinte al CSM. Iată însă că fiind în această poziţie de vice-preşedinte al CSM, George Bălan a fost expus public pentru abuz în serviciu şi suspendat din funcţie în vara anului 2012 şi este actualmente urmărit penal pentru trafic de influenţă.
Conform unor surse judiciare citate de Mediafax, George Bălan împreună cu subalternul său, procurorul Marcel Sâmpetru, ar fi încercat să îşi negocieze cu premierul Victor Ponta în iunie anul trecut (2012) posturile de procuror general al României şi de şef al DNA, ocupate de Laura Codruţa Kovesi şi respectiv de Daniel Morar. Din convorbirile interceptate de procurori rezultă că cei doi îşi făceau calcule cu privire la preluarea puterii în cadrul DNA prin manipularea de informaţii în funcţie de planul politic de suspendare a lui Traian Băsescu.

Unul dintre „capii” operaţiunii „Christ”, care a participat şi el la percheziţiile ce au avut loc în martie 2004, este procurorul Grigore-Anton Chaborski, care acum este foarte grav bolnav de inimă, aspect care din perspectiva Justiţiei Imanente nu este deloc întâmplător. Acest procuror a realizat mai multe rezoluţii şi rechizitorii prin care a dispus începerea urmăririi penale în dosarele MISA. Este semnificativ să precizăm că acest procuror îl mai anchetase prin exact aceleaşi metode pe Gregorian Bivolaru şi în vremea dictaturii comuniste. Iată că deşi aparent regimul s-a schimbat, torţionarii au rămas aceiaşi.
Reamintim că prin decizia irevocabilă a Curţii de Apel Bucureşti din anul 2010 s-a constatat deja caracterul politic al acuzaţiilor şi a condamnărilor pe care domnul Gregorian Bivolaru le-a suferit înainte de Revoluţie din partea regimului comunist. Presa din România nu doar că a ignorat această decizie extrem de importantă în contextul imensului scandal legat de MISA, dar a acţionat adeseori exact ca pe vremea securiştilor comunişti, ceea ce demonstrează că aceştia deţin şi acum frâiele puterii în statul român.

Plângerile sutelor de yoghini (în calitate de persoane vătămate) cu privire la coordonatorii descinderilor abuzive din martie 2004 care au fost Bălan George şi Chaborski Anton Grigore,  nu au fost soluţionate de Parchetul general nici până în ziua de astăzi.
Modul în care acţionează Justiţia Imanentă ar trebui să dea de gândit şi în cazul fostului judecător de la Tribunalul Sibiu, Gheorghe Ciulacu, care în anul 2006 a acţionat într-un mod foarte discriminator şi părtinitor în audierile realizate în dosarul MISA. În acea perioadă era deja evident că judecătorul Ciulacu avea intenţia să execute anumite ordine ce îi cereau să decidă condamnări în cazul MISA, dar iată că nedreptatea pe care intenţiona să o facă a fost sancţionată prompt de către Justiţia Imanentă. Chiar în acea perioadă el a avut un straniu accident de maşină în urma căruia a şi murit.

Un alt procuror care a participat la percheziţiile din 2004 este Marian Delcea. Ulterior, în anul 2007, în calitate de procuror la DIICOT, după ce a lucrat la dosarul de urmărire penală în cazul MISA, Marian Delcea a întocmit un rechizitoriu prin care a trimis în mod abuziv în judecată pe Gregorian Bivolaru împreună cu alte 43 de persoane pentru infracţiuni legate de trafic de persoane, dosar care se judecă şi acum la Cluj.
Procurorul Delcea s-a făcut renumit pentru modul foarte dur în care realiza audierile în cazul MISA, apelând la multiple ameninţări şi şantaje. Într-un mod pe care de asemenea îl considerăm deloc întâmplător, el a suferit în repetate rânduri accidente foarte violente de motocicletă, care aproape că l-au costat viaţa.

La percheziţiile ilegale şi violente desfăşurate în anul 2004 în casele particulare ale unor persoane care practicau yoga, a participat şi procurorul Neagu Tomiţă. Departe de a urmări cu adevărat respectarea legii, el este actualmente urmărit penal pentru luare de mită, fiind arestat preventiv la data de 24 ianuarie 2013.

Semnalăm că recent a mai fost mediatizat şi cazul unui jurnalist, Valentin Zaschievici, care a fost foarte activ şi foarte virulent în campania împotriva MISA începând chiar din 1995. De curând însă, în anul 2012 acest jurnalist a fost deconspirat ca agent SRI sub acoperire, situaţie care a generat un întreg scandal şi a condus la compromiterea sa totală din punct de vedere profesional.
Semnificativ este şi cazul fostului general al Serviciilor secrete de Securitate, Ovidiu Soare, fost şef al Inspectoratului pentru Apărarea Constituţiei şi Securitate Economică din cadrul SRI. Conform unor surse judiciare publicate de presă, generalul Soare l-a urmărit informativ pe Gregorian Bivolaru încă dinainte de Revoluţie şi apoi şi în primii ani după aceasta.

Dosarele de supraveghere informativă a Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut erau întocmite de SRI, iar această operaţiune era coordonată de generalul Ovidiu Soare. În atribuţiunile sale intra şi monitorizarea mişcărilor sociale, a sindicatelor şi a vieţii religioase, calitate în care a supravegheat şi activitatea MISA. Generalul Soare este cel care a făcut acele rapoarte aberante despre „secta MISA”, în care a spus că această mişcare adăposteşte persoane cu boli psihice grave, care prin activităţile lor ar pune în pericol siguranţa statală şi „orânduirea socialistă”. În aceste demersuri Securitatea a folosit mai mulţi agenţi SRI coordonaţi de generalul Soare şi care au stat infiltraţi mulţi ani în rândurile MISA.
Toate aceste informaţii s-au regăsit ulterior în rechizitoriul Parchetului împotriva mentorului MISA.

Deşi pentru toate aceste fapte Ovidiu Soare nu a fost sancţionat încă de vreun tribunal, iată că în ianuarie 2012 el a primit, nu mai puţin de trei condamnări, pentru trei infracţiuni de luare de mită. Potrivit procurorilor DNA, fostul ofiţer SRI a fost implicat, în perioada 1996-2002, în activităţi de trafic de influenţă şi luare de mită. El pretindea şi primea de la mai mulţi oameni de afaceri sume importante de bani şi bunuri materiale în schimbul protecţiei acordate, atât în domeniul economic cât şi în domeniul activităţii organelor judiciare, dar şi de justiţie.
De asemenea, procurorii au adus probe care arată că generalul Soare ar fi primit şi de la subordonaţii săi şpăgi reprezentând „taxe de protecţie”  în valoare de aproape 7 miliarde de lei, în bani, produse, materiale de construcţii, pentru a le asigura SRI-ştilor ascensiunea pe scara profesională.

Cel care a condus de fapt întreaga operaţiune împotriva MISA şi a lui Gregorian Bivolaru este însă, indiscutabil, fostul prim-ministru din acea perioadă, Adrian Năstase.
Năstase a recunoscut public într-un interviu televizat luat de jurnalistul Ion Cristoiu că declanşarea în 2004 a acţiunii împotriva MISA a fost în realitate o mare greşeală. Cu acea ocazie Adrian Năstase a spus „Cred că a fost o mare greşeală ce s-a întâmplat atunci şi eu am plătit pentru ea şi cred că nemeritat. Am plătit şi pentru unele lucruri meritate, iar în acea chestiune chiar n-am avut niciun fel de rol şi cred că a fost o chestiune absolut stupidă aşa cum a fost construită”. Încercarea lui de a se discupla este puerilă întrucât stenogramele PSD care au fost şi publicate în ziarele vremii arată cu claritate că în realitate chiar el este cel care a comandat declanşarea întregii operaţiuni.

Stenogramele respective pot fi consultate şi în lucrarea „Secretele PSD – Stenogramele guvernării social-democrate”, apărută la editura Ziua în anul 2004. Bineînţeles, Adrian Năstase nu a scăpat nici el Justiţiei Divine Imanente. În cazul lui se aplică proverbul „Cine sapă groapa altuia cade singur în ea” pentru că, aşa cum ştim cu toţii, el a ajuns în închisoare pentru fapte foarte grave de corupţie şi chiar dacă acum el a fost pus în libertate, totuşi, într-o anumită măsură a primit o lecţie prin intermediul Justiţiei Divine Imanente.

Toate acestea ne conduc la concluzia că foarte multe dintre personajele implicate în campania nedreaptă împotriva MISA sunt de fapt fiinţe corupte, cu un profil moral josnic. Datorită faptului că întregul sistem judiciar din România este la baza sa putred şi nedrept, nu s-a putut lua nicio măsură legală împotriva
lor.

Însă DUMNEZEU este drept şi pentru cei care au luciditatea să observe, este evident că  Justiţia Divină a acţionat, sancţionându-i, aparent pentru cu totul alte motive, pe toţi aceştia. Iată deci că aceste personaje care au jucat cu netrebnicie un puternic rol în declanşarea nedreptăţilor împotriva Şcolii noastre de Yoga au început să-şi primească pedeapsa.

SUNTEM SIGURI CĂ TOT AŞA SE VA PETRECE ŞI ÎN CAZUL JUDECĂTORULUI IONUŢ MATEI DACĂ VA FACE NEDREPTATEA PE CARE DEJA O PUNE LA CALE CU ÎNDÂRJIRE.

Preluare de yogaesoteric.net

Despre Autor