Știri 

Caravana europeană Mercedes-Benz Citan ajunge la Cluj

RMB Inter Auto vă invită pe 17 aprilie, în parcarea Polus Center, să testaţi noile autovehicule Mercedes-Benz Citan.

 

‘’Citan CaraVAN 2013’’, un proiect european iniţiat de Mercedes-Benz, va face trei opriri în România: Cluj, Iaşi şi Bucureşti, pentru ca toţi cei interesaţi să aibă posibilitatea de a testa noul Citan. Caravana Citan a pornit din Slovenia şi trece prin alte opt ţări europene, având drept destinaţie finală Lituania. Caravana tranzitează cele nouă ţări în perioada 4 – 29 aprilie 2013 şi oferă celor interesaţi sesiuni de test drive exclusive.

 

Citan: un autovehicul comercial eficient pentru oraş

Noul Mercedes-Benz Citan este autovehiculul eficient pentru livrarea mărfurilor în mediul urban, dar şi pentru transportul de persoane, cu performanţe deosebite şi un consum foarte mic. Noul Citan combină confortul din habitaclu cu beneficiul diminuării emisiilor de dioxid de carbon, oferind performanţe notabile la costuri minime. Consumul standard al modelului Citan cu BlueEFFICIENCY este de 4,3 litri/100 km – niciun alt autovehicul comercial de livrare în mediul urban cu combustie internă nu consumă mai puţin carburant sau nu produce mai puţine emisii. Interiorul de până la 3,8 metri cubi şi sarcina maximă de 800 kg sporesc eficienţa noului Citan. Calitatea deosebită, dinamica modului de conducere, siguranţa impresionantă, caracterul economic, mobilitatea şi supleţea transformă Mercedes-Benz Citan într-un reper printre autovehiculele de livrare în mediul urban.

 

 

Related posts

Sotia deputatului Zlati, director la Agenţia de Prestaţii Sociale Cluj !

Deşi îi critică pentru comportamentul lor pe democrat liberali, membrii PNL practică aceleaşi metode fără să le pese măcar de...

Închide