septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

I Made This – festival de manufactură și artizanat la Polus Center

polusFestivalul de manufactură și artizanat I Made This a ajuns la ediția a II-a. Evenimenul ce va avea loc la PolusCenter în acest weekend, reunește o  serie de artiști importanți din sfera handmade și aduce ca și noutate o zi dedicată special  workshopurilor.

Polus Center Cluj și asociația WWMP îi invită pe clujeni să ia parte la cea de-a doua ediție a festivalului manufactură și artizanat – I Made This.

Ediția de anul acesta aduce ca și noutate o zi dedicată special workshopurilor, denumită

Sugestiv Do it yourself. Astfel, în prima zi a festivalului, toți cei prezenți vor avea  portunitatea  să realizeze singuri bijuterii și accesorii handmade, sub atenta supraveghere și îndrumare a  artiștilor prezenți la eveniment.

Celelalte două zile ale târgului vor fi dedicate unei expoziții cu vânzare de produse de

manufactură și artizanat, realizate de către artiștii handmade.

„ I Made This a ajuns la ediția a II-a la Cluj și mă bucur să spun ca am reușit să aduc acest  eveniment tot mai aproape de conceptul de festival de manufactură și artizanat. Ediția aceasta  se împarte în două. În prima zi ne-am propus să facem punte între artiștii handmade și clienții  Polus Center, dedicând-o DIY-do it yourself-ului și dialogului. Vom avea un participant special  care vine cu furnituri – în limbaj de specialitate – adică diverse accesorii și componente din care  se fac bijuterii handmade, dar și participanți care vin special pentru a-și prezenta tehnicile de  lucru. Tot de vineri o vom avea printre noi și pe doamna Barbuș Alexandrina Maria, o distinsă  doamnă care poartă exclusiv tricotaje, creație proprie, și care vine cu lucrările ei pentru a le  prezenta și pentru a împărți din experiența ei. Doamna Alexandrina nu și-a mai expus lucrările  în Cluj din 2008, iar prezența ei la acest eveniment ne onorează. Sâmbătă și duminică va avea  loc o expoziție cu diverse produse, de la obiecte denumite generic „gablonțuri”, la bijuterii,  obiecte de decor, papioane și accesorii pentru bărbați, până la felurite accesorii din piele și lemn

lucrate manual.” – a declarat Gabriel Gorgan – coordonatorul evenimentului.

Evenimentul va avea loc la Polus Center în perioada 12 – 14 aprilie 2013, între orele 10:00-22.00, și se va desfășura în zona de food court a centrului comercial.

Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai  mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de  cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare.

Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

Biroul de presă al Polus Center Cluj

 

About Author