Breaking News :Iulian Urban dărâmă la Cluj-Napoca, timbrul de poluare !

iulianTimbrul de poluare are se pare viata scurta. Compania de avocatura Urban si asociatii a daramat deja ANAF la Cluj, fiind prima victorie de acest gen impotriva timbrului de poluare. Pe site-ul biroului de avocatura, ce poseda filiale la Alba, Brasov, Bucuresti, Timis, sunt prezentate intr-un mod profesional principalele servicii efectuate :

Compania Urban si Asociatii raspunde cerintelor dumneavoastra in materie de servicii de recuperare debite pe plan national si international. Agentia noastra de colectare debite va sta la dispozitie cu o echipa de specialisti in serviciile de recuperare debite si consultanta.

Pentru orice informatie referitoare la oferta noastra de servicii de recuperare a datoriilor fiscale, va rugam sa ne contactati, selectand judetul Dvs. din lista mentionata in stanga, unde veti gasi numere de telefon si adresele de e-mail specifice persoanelor autorizate sa se ocupe de problemele si nevoile dumneavoastra.

Pentru primirea unei ofe rte personalizate, va rugam contactati-ne la adresa de e-mail vanzari@urbansiasociatii.ro .
Pentru oferte personalizate rapoarte de bonitate si monitorizare clienti, asteptam e-mail-urile dvs. la rapoarte@urbansiasociatii.ro

Iulian Urban: 0722726450

 

DOVADA PRIMEI VICTORII PE TIMBRUL DE MEDIU!

Tribunalul Cluj
Nr. unic (nr. format vechi) : 24/117/2013
Data ultimei modificari: 02.04.2013
Materie: Contencios administrativ şi fiscal
Obiect: anulare acte emise de autorităţile de reglementare
Stadiu procesual: Fond

Părţi
Nume Calitate parte
F. FLAVIU FLORIN Reclamant
ADMINISTRATIA FINANTELOR PUBLICE CLUJ Pârât

Şedinţe
02/04/2013
Ora estimata: 8:00
Complet: Complet 7 C taxa poluare
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: Admite acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamantă în contradictoriu cu pârâta Administraţia Finanţelor Publice a Municipiului Cluj-Napoca.Dispune restituire suma cu titlul timbru de mediu.

Despre Autor