Premiera in Europa de Sud-est: Thrillionaire Revolution s-a lansat in Romania

Thrillionaire Revolution s-a lansat in Romania in primul week-end al lunii februarie 2013., la Cluj si Bucuresti, cele mai importante doua orase ale Romaniei din punct de vedere al dezvoltarii economice si antreprenoriale.

Evenimentul face parte din suita de evenimente Cluj-Napoca Business Days si Bucharest Business Days, un adevarat flagel antreprenorial care a cuprins cele doua orase in ultimii ani.

Pe data de 2 feb ruarie, acest eveniment s-a lansat la Cluj, iar pe 3 februarie la Bucuresti.

Thrillionaire Revolution Romania face parte din turneul european Thrillionaire Revolution, eveniment care a mai fost prezent la Londra week-end-ul trecut, dar si in alte capitale europene.  Drumul de la Londra la Bucuresti a trecut pe la Cluj.

Conceptul Thrillionaire Revolution ii apartine lui Nik Halik, astronaut, speaker, autor si investitor multimiliardar.

Thrillionaire Revolution este un nou val, iar destinatia lui finala este dezvoltarea individuala si financiara. Insa precum succesul, aceasta este o calatorie si nu o destinatie.  O calatorie in straturile profunde ale constiintei umane, o calatorie in psihologia umana.

Nik Halik le-a impartasit celor prezenti motivul pentru care se afla in Romania. “Imi place sa le vorbesc est-europenilor. Voi aveti o istorie importanta. Acum 20 de ani, aici a cazut comunismul.  Nu este o diferenta atat de mare intre comunism si capitalism.  Thrillionaire Revolution este un eveniment pe care eu l-am creat.  Este bazat pe cartea mea, care a ajuns best-seller unternational – educatie financiara si dezvoltare personala”.

Pe parcursul a sase ore, Nik Halik a prezentat publicului viziunea sa asupra dezvoltarii personale.

“Cine este cea mai calificata persoana din lume? Tu insuti.  Daca tu nu te imputernicesti pe tine insuti, atunci cine altcineva sa o faca? Care este primul brand din lume? Tu esti. Guvernul te va dezamagi intotdeauna. La fel si parintii, prietenul, prietena, sotul sau sotia.  Te poti baza numai pe tine”.

Nik Halik a aratat lumii intregi cat de importante sunt visele. Iar cultura antreprenoriala – care de cativa ani se dezvolta in Romania – predica acest lucru. Insa una e sa aflii la varsta de 30, 40 de ani cat de important e sa iti scrii visele pe hartie si sa le vizualizezi si alta e sa traiesti acest lucru ca pe o filosofie de viata.

Din cauza unor probleme meduxale, Nik Halik nu a putut sa-si paraseasca camera pana la varsta de 10 aniA avut un mentor acasa, uar companionul sau  in toti acesti ani a fost Enciclopedia Britanica, pe care a citit-o de mai multe ori din scoarta-n scoarta. De-a dreptul genial. Oare cati dintre noi nu avem La Rouse-ul, Webster-ul sau Enciclopedia Britanica acasa? De cate ori le deschidem intr-un an?

La varsta de 8 ani, Nik a scris pe hartie cele 10 vise ale sale: sa paseasca pe Luna (1); sa ajunga cu racheta pe o statie spatiala si sa locuiasca acolo (2); sa devina astronaut (3), sa aiba proprietati in locuri frumoase din intreaga lume (4);  sa calatoreasca si sa exploreze peste 100 de tari (5); sa ajunga pe fundul oceanului si sa ia pranzul pe epava Titanicului (6);  sa devina alpinist si sa se catere pe cei mai inalti munti din lume (7); sa participe la coride in Spania (8); sa devina milionar (9) si sa devina star rock (10). Tu nu esti suma experientelor tale, ci esti ceea ce alegi sa devii peste 10.000 de ani. E atat de frumos sa ai vise curajoase, sa visezi lumea intru fiintare!

Pana la varsta de 43 de ani, Nik a reusit sa transforme 8 dintre aceste vise in realitate.  Mai are inca doua de indeplinit.

La varst ade 14 ani a avit prima sa afacere, pe care a vandut-o la varsta de 17 ani. Apoi, inspirat de tatal sau care era muzician, si-a infiintat propria trupa muzicala, cu care a avut mare succes.  Su-a infiintat propria scoala de muzica – Musician Institute in California, iar mai tarziu a pus bazele mai multor tehnologii revolutionare, precum Financial Freedom Institute, Lifestyle Revolution, Money Masters Global, reteaua sociala The Thrillionaires si este co-fondator al iCoach Global.

Unul dintre prietenii sai apropiati este Bob Proctor, lifecoach si speaker motivational, care a aparut in filmul “The Secret” si care a fost prezent si in Romania in anul 2012 in cadrul seriei de evenimente Business Days.

“A vazut cineva filmul THE SECRET?  A existat o continuare a Secretului numita Calatoria. A auzit cineva de Bob Proctor? El ma inspira de cand aveam 17 ani. A auzit cineva de Donald Trump, de Robert Kiosaky? Thrillionaire Revolution a fost creata pentru a va arata cum sa faceti bani, cum sa deveniti antreprenori”.

Nik Halik a subliniat cat de importanta este fundatia atunci cand intreprinzi ceva. Fundatia pentru actiunile noastre se afla in mintea noastra, in psihologia interioara.

Nik ne explica de ce nu reusim de cele mai multe ori sa avem bogatie finaciara.

“Daca urmariti banii, nu ii veti avea niciodata. Trebuie sa lucrati la Fundatie. A fost cineva in Italia? Ati vazut Turnul din Pisa? Stiti de ce este inclinat? Din cauza Fundatiei.  Multi indivizi urmaresc banii, dar Fundatia e contaminata. Daca mergi la scoala si accepti tot ce auzi, tot ce vezi, mai mult ca sigur esti programat cu virusi. Scoala te programeaza sa ai o singura sursa de venit. Asa vei fi falit. Daca lucrezi pentru un angajator, si asa vei fi falit. Nu lucra niciodata pentru altcineva in afara de tine insuti.  Vreau sa iti dezvolti cariera pe care ti-o doresti, nu cea pe care o faci din necesitate”.

Oamenii care au fost prezenti la acest eveniment  s-ai simtit onorati de faptul ca au cunoscut asa un om minunat, pe care dupa cateva ore au ajuns sa-l considere ca pe cel mai bun prieten pe care l-ai avut vreodata.

Ceea ce a prezentat Nik Halik se refera – de fapt – la revolutia interioara, la importanta increderii in fortele proprii. Daca ai credinta cat un graunte de mustar, vei reusi.

Eu sunt absolventa de psihologie si am investit mult in ultimii ani in domeniul dezvoltarii personale si al terapiilor alternative. Iin momentul de fata, scriu o carte despre vindecarea emotionala si spirituala. Am sa inclid in cartea mea un capitol special despre Thrillionaire Revolution si Nik Halik. Pentru ca Nik Halik a demonstrat lumii intregi faptul ca ceea ce ne anima este mintea, care intotdeauna a invins neputintele organismului. Pentru ca numai cineva care a trecut prin ceea ce a trecut Nik Halik poate sa inteleaga cat e de valoroasa performanta, cat e de important sa dictezi organismului tau cum sa se comporte si acesta sa te asculte.

Cineva spunea ca cea mai grea lupta e lupta pe care o ai cu tine insuti si si cea mai importanta victorie e cea pe care o ai cu tine insuti. Nik Halik este dovada vie a acestui lucru.

 

Asta doreste el sa transmita lumii intregii: cat e de important sa visezi si sa-ti transformi visele in realitate.  Cat e de important sa crezi in tine.

“Tu esti rezultatul deciziilor tale. Te nasti cu o energie care vibreaza la 100 de mii de cicli pe secunda, dar pe masura ce inaintezi in viata, aceasta scade. Nu lasa sa dispara copilul din tine! Copiii au vise. Uite ce vise am avut eu la opt ani!”

 

Despre Autor