Știri 

Dumnezeu vindecă miraculos si astăzi

Fundaţia Familia Sfântă invită pe toţi cei ce au nevoie de doctor, dar şi pe cei sănătoşi, în data de 20 aprilie 2013, orele 19.00, la Casa Universitarilor din Cluj-Napoca, unde Damian Stayne, carismatic catolic din Marea Britanie, va face o rugăciune de vindecare.

El a primit harul de a-L mărturisi pe Dumnezeu prin miracole. În ultimii doi ani, peste 20.000 de persoane au depus mărturie în mod public, că, participând la această rugăciune, au fost vindecaţi de diferite boli: surzi, şchiopi, orbi, oameni bolnavi de diferite tipuri de cancer, au fost vindecaţi instantaneu. În plus, mii de oameni au experimentat revărsarea Duhului Sfânt, eliberarea sau convertirea.

Damian Stayne a fondat acum 22 de ani o comunitate catolică numită Cor et lumen Christi. (v. aici – sit-ul acestei comunităţi, membră a The Catholic Fraternity of Charismatic Covenant Communities and Fellowships). Misiunea membrilor ei, este să devină inima şi lumina lui Cristos: „La Schimbarea la Faţă, Comuniunea Trinitară de iubire, prezentă mereu în inima lui Isus, este dezvăluită. Şi noi avem acces la această Comuniune de iubire, mai ales  în Sfânta Euharistie, care este tabernacolul Sfintei Treimi – iubire şi lumină divină  în mijlocul nostru.  Acesta este motivul pentru care Euharistia este inima comunităţii, aşa cum este inima întregii Biserici” (sunt câteva rânduri din carta comunităţii).

Isus doreşte să vindece, să cuprindă în Inima Sa pe toţi cei ce vin la El – sângele şi apa ce s-au scurs din trupul Său răstignit pe Cruce, se revarsă şi azi şi toţi cei atinşi de acest izvor se vindecă. Fratele Damian este doar încă un martor al acestei lucrări minunate. De aceea, veniţi luaţi har, primiţi lumina divină pentru a o duce acasă, în spitale, la locurile de muncă. Glasul lui Isus poate fi auzit şi azi de către cei ce-L caută şi doresc vindecarea: „Veniti, binecuvântaţii Tatălui Meu, moşteniti Împărăţia cea pregătită vouă de la întemeierea lumii” – este invitaţia de a intra în inima şi lumina Sa, invitaţie adresată încă, azi, tuturor celor ce doresc mântuirea.

 

Related posts

Cele 8 decizii care iti marcheaza viata finaciara, cu Eusebiu Burcas la Cluj (preluare de pe CNN)

Primavara a inceput la Cluj cu un seminar gratuit de educatie financiara, organizat si prezentat de Eusebiu Burcas – “Cele...

Închide