Creste-ti vanzarile, dupa metoda lui Lorand Soares-Szasz (preluare de pe CNN)

Lorand Soares—Szasz este primul business coach din Transilvania, format la cea mai mare firma de business coach din lume.  La cursul sau anterior, care a avut loc in data de 20 februarie la Cluj am invatat care sunt cei 21 de pasi prin care sa ne crestem afacerea.

Saptamana aceasta este continuarea: Workshop-ul “Vanzari eficiente pentru afacerea ta”, workshop in care vom invata tehnici utile pentru cresterea vanzarilor.  Oare de cate ori nu am pierdut un client pentru ca nu am stiu sa intoarcem “nu”-ul lui in favoarea noastra? De cate ori nu am pierdut un client pentru ca am incercat sa facem o vanzare prin telefon, dar nu am gasit cuvintele potrivite? De cate ori nu am finalizat o vanzare pentru ca nu am revenit cu al doilea telefon?

Pana acum,  toate acestea au reprezentat o bariera intre noi si banii pe care noi ii meritam.  Daca nu facem incheierea unei vanzari si vanzarea efectiva, nu primim cmision. Oricare ar fi motivul pentru care nu finalizam vanzarea, putem intelege care este acesta si il putem ameliora. Deoarece el este efectul uneia sau mai multor cauze. De cele mai multe ori aceste cauze sunt de natura psihologica si sunt adanc inradacinate in subconstient. Cu putina munca le putem identifica si ameliora.

La Workshop-ul “Vanzari eficiente pentru afacerea ta”, vom afla despre: prima impresie si manierele in vanzari, identificarea nevoiilor clientului, tratarea obiectiilor, cum sa asiguram servicii de post-vanzare sau cum sa facem o vanzare prin telefon.

Mai multe detalii gasiti aici.

Traducerea si adaptarea: Carmen Moraru.

Textul original il puteti vedea aici.

 

Despre Autor