Vizită de lucru efectuată de Excelenţa Sa Dl. Philippe Gustin la Dej, Bistrita şi Cluj în datele de 4 şi 5 aprilie 2013

În 4 şi 5 aprilie 2013, Philippe GUSTIN, Ambasadorul Franţei în România, se va deplasa în oraşele Dej, Bistriţa şi Cluj-Napoca.

 

În cursul acestei deplasări, va asista la festivalul naţional de teatru francofon pentru elevi « Franthousiasme » din Dej în seara zilei de 4 aprilie. Vizita de la Bistriţa în 5 aprilie dimineaţa va fi ocazia de a întâlni autorităţile locale (Prefectul, Preşedintele Consiliului Judeţean şi Primarul) şi reprezentanţi din mediul educativ, care favorizează promovarea limbii franceze.

 

Domnul Ambasador va întâlni la Cluj în dupămasa zilei de 5 aprilie actori din lumea economică, elevi şi profesori, în cadrul programului naţional « Să ştii mai multe, să fii mai bun! » care vizează în special sensibilizarea tinerilor faţă de filierele tehnice. Această vizită se va încheia cu o întâlnire cu Rectorul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca.

 

Această deplasare va face obiectul unei întâlniri cu presa în 5 aprilie 2013 ora 14.45 la sediul societăţii ENERGOM, Str. Luncii nr. 5A Cluj-Napoca.

Despre Autor