Târg de Oferte Educaţionale organizat de UBB

În perioada 4-5 aprilie 2013, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor găzduiește TÂRGUL DE OFERTE EDUCAȚIONALE organizat de Universitatea Babeş-Bolyai.

Evenimentul reuneşte toate facultățile din cadrul Universității, care își vor prezenta oferta educațională privind admiterea pentru anul universitar 2013-2014. Invitația este adresată elevilor, părinților, studenților, cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și universitar și tuturor persoanelor interesate. Participanții vor putea obține informații și răspunsuri privind admiterea la UBB în anul 2013. Evenimentul își propune să ofere informații despre oferta educațională a tuturor facultăților din cadrul Universității, astfel încât să sprijine viitorii studenți în luarea deciziilor privind cariera și traseul educațional.

În cadrul acestui eveniment se va organiza și o conferință de presă, care va avea loc în data de 04.04.2013 de la orele 12.00, în sala de Consiliu a Facultății de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, etajul I, Str. Teodor Mihali nr. 58-60, Cluj-Napoca.

Centrul de Comunicare şi PR al UBB

Despre Autor