Impresii de la LV7 Business Day (Cluj-Napoca, 23 martie 2013)

Ieri s-a desfasurat la Grand Hotel Italia evenimentul LV7 Business day, un eveniment de informare, destinat oamenilor de afaceri.

Evenimentul a fost organizat de compania LV7 Global Marketing, ramura de marketing a holding-ului LV7 Corporation, cu sediul central in Wyoming SUA si Camera de Comert si Industrie Cluj  si au fost prezentate produsele si serviciile oferite de compania NECC TELECOM. Printre cei care au luat cuvantul in cadrul acestui eveniment business s-au numarat: Rodica Florian, City Manager Baia Mare, Radu Sorin Sebastian, Director Regional Cluj, Dorin Pocol – Director Regional Alba, Ioan Cretu – Presedintele NECC TELECOM, Ciprina Metac – Director National si Bogdan Deaky – partener LV7, creatorul aplicatiei NECC TELECOM Voice & Video, care a fost lansata ieri la Cluj.

Este vorba de o afacere in domeniul telecomunicatiilor – mai precis telecomunicatiile prin intermediul protocolului “Voice over IP” (“voce in spatele unui IP”).

Servicile pe care compania NECC TELECOM ROMANIA le ofera clientilor sai sunt: videotelefonie, internet de mare viteza 4G (pana in prezent fiind implementat sistemul WiMax, urmand ca din luna septembrie a acestui an sa devina functional si sistemul ELTE, antenele ELTE avand o raza mai mare de transmitere a semnalului decat antenele WiMax) si multe, multe altele.

Industria telecomunicatiilor este o industrie in continua crestere pentru ca a trai inseamna a comunica. Si pentru a se simti apropiati unul de celalalt oamenii trebuie sa comunice intre ei. De la sentiment la sentiment, de la inima la inima. Mai mult decat atat, cu tehnologia pe care o oferim noi, ei pot sa se si vada. Imaginati-va ca atunci cand aveti o convorbire telefonica cu cineva si vedeti persoana respectiva. Dupa ce veti pune jos receptorul, veti avea sentimentul ca ati stat de vorba cu persoana respectiva la o cafea. Suna interesant, nu?

Compania NECC TELECOM a fost fondata de cetateanul american de origine romana Daniel Popa in anul 2002 in Statele Unite, cu scopul de a oferi servicii de lunga distanta pentru etnici, obtinand licenta de telecomunicatii in cele 50 de state ale Americii.  In anul 2003 se infiinteaza NECC TELECOM Romania, ca transportator de voce intre companiile de telecounicatii din Romania si celelalte tari.  NECC TELECOM Romania este prima companie de Romania care  ofera servicii de telefonie VoIP,; se aloca 400.000 de numere VoIP de catre ANCOM (Autoritatea Nationala de Administrare si Reglementare in Comunicatii) pe o platforma High Quality VoIP.

In anul 2008 seste infiintata Compania de Marketing LV7 Global Marketing, care este lansata in luna ianuarie 2009 la Sibiu. Target-ul companie de marketig care promoveaza serviciile NECC TELECOM la nivel global este sa detina 10% din consumatorii de telecomunicatii din fiecare tara.

In 2010 este lansat este lansat proiectul de videotelefonie, care este dezvoltat la nivel global.

In luna iulie 2011 ia nastere LV7 Holding Corporation, care inglobeaza sub umbrela sa LV7 Global Marketing, LV7 Communication NECC TELECOM Romania, LV7  Digital Solution Ucraina si LV7 Global Financial Systems Inc, propria banca a companiei care are rol de trezorerie.

Cum spuneam si mai sus, industria telecomunicatiilor este o industrie in continua crestere. “Industria telecomunicatiilor nu a cunoscut si nu va cunoaste criza vreodata”, este de parere Radu Sorin Sebastian, Directorul Regional de Vanzari de la Cluj. “VOIP este un concept care ofera posibilitati de videotelefonie, videoconferinta si internet (broadband, WiFi si WiMax) , si are cel mai mare potential de crestere, alaturi de energie electrica si gaze naturale”, a mai spus domnia sa. Aceste trei domenii sunt domenii vitale, pe care oamenii le folosesc in fiecare zi si fara de care viata nu ar fi posibila pe aceasta planeta.

VoIP a devenit o adevarat industrie. A inceput sa se contureze ca tehnologie in anul 1990. Si acum se afla in continua crestere. Potrivit publicatiei digitale The Atlantic, “Vocea digitala este industria care va inregistra cea mai rapida crestere in Statele Unite in urmatorii 5 ani, potrivit unui nou raport al IBIS World. Protocolul Voce in Spatele unui IP (pe scurt VoIP) se afla in fruntea listei celor mai dinamice 10 industrii, lista pe care se mai afla si alte sectoare de enerie verde precum: energia solara si eoliana si e-commerc-eul si e-publishing” (cum ar fi, de exemplu, Amazon Kindle).

In momentul cand NECC TELECOM  a luat fiinta in anul 2002, in Statele Unite mai existau alte 6000 de companii de telecomunicatii. In aceasta piata concurentiala, NECC TELECOM (National Ethnic Communication Center) a supravietuit, iar in anii care a urmat au luat fiinta PULSE TELECOM SUA (2006), PULSE TELECOM Canada (2007) si PULSE TELECOM Australia (2009).

Una dintre companiile din nisa telecomunicatiilor de pe piata americana demne de mentionat este compania ACN (All Communications Network), care ofera servicii de televiziune si telecomunicatii la nivel global. ACN a luat fiinta in anul 1993 si a atras atentia magnatului american Donald Trump, care in anul 2006 a dorit sa cumpere compania, dar cei patru fondatori ai sai nu au fost de acord. ACN a aparut de doua ori in emisiunea lui Trump “The Celebrity Apprentice”, in 2009 si in 2011 . “Cand evaluati o oportunitate de afaceri, trebuie sa va uitati dupa un leadership puternic, o istorie solida a companiei, un produs puternic de care oamenii au nevoie si pe care si-l doresc si un plan clar pentru viitor” (Donald Trump)

In luna noiembrie 2012 a fost lansat pe piata din Romania serviciul de internet wireless 4G Wimax, cea mai noua linie de produs oferita de NECC TELECOM Romania S.A.  Ce aduce nou acest serviciu? 4G defineste un standard de comunicare mobila (wireless), ce desemneaza  apatra generatie de comunicare wireless.  Prima genratie de comunicare mobile (wireles)  a fost o tehnologia analoga 1G, introdusa ca standard ina nii 1980.  Apoi a urmat a doua generatie de comunicare mobila, cea digitala – standard-ul 2G sau GSM. Standardul GSM a fost folosit pentru prima data de operatorul finlandez Radiolinja in anul 1991. Alte exemple de protocoale 2G in comunicatii sunt:  CDMA, TDMA (GSM), iDEN sau PDC.

Standardul 2.5G  a adus multe imbunatatiri, facand trecerea catre 3G. 3G, a treia generatie in comunicare mobila permite un trafic mult mai rapid de date, fiind un pas catre comunicarea video, cu codecuri audio si video mult mai performante.  Acest standard de comunicare a fost lansat in luna mai 2001 de NTT DoCoMo din Japonia, iar prima sa utilizare comerciala a vut loc tot in anul 2001 de catre compania nipona DoCoMo.

Acum a venit timpul pentru 4G. Standardele noii generatii de comunicare mobila sunt: Wimax, LTE si HSP+12/24. NECC TELECOM ofera internet 4G tehnologia Wimax, iar din luna septembrie a acestui an va oferi si tehnologia LTE.

Serviciul 4G WiMax este disponibil pe intreg teritoriul Romanie, in aria de acoperire si ofera internet mobil cu trafic nelimitat.

In cadrul evenuimentului business de la Grand Hotel Italia a fost lansata aplicatia NECC TELECOM Voice & Video pentru Android, aplicatie dezvoltata de domnul Bogdan Deaky de la firma Bluemind Software din Brasov, care sete si Partener LV7.

Pe scurt, serviciile pe care compania NECC TELECOM Romania S.A. le ofera sunt: telefonie VoIP (telefoanele fixe traditionale putand adera la serviciul de videotelefonie prin intermediul unui adaptor) – abonamente si cartele PrePay, videotelefonie – abonamente si cartele PrePay,, videoconferinte cu numar nelimitat de participanti si acces global, internet Wimax, internet fibra opica si o noua modalitate de reclama – reclama pe ecreanul videotelefonului. Produsele pe care compania le ofera pentru posibilitatea utilizarii acestor servicii sunt: videotelefoane, telefoane VoIP, adaptoare VoIP, routere Wimax (in cadrul abonamentelor de Internet 4G), telefoane si smartphone-uri Dual SIM compatibile VoIP  (Allview) si multe multe altele.

In adoua parte a acestui an, NECC Telecom Romania SA va lansa si un nou concept de televiziune “On demand”, o ofeeta unica in Romania. O alta noutate este lansarea in viitorul apropiat a unui standard de telefonie mobila in sistem MVNO. In Romania mai exista pana la ora actuala doua companii care mai utilizeaza acest sistem: AVON Cosmetics, care a dezsvoltat reteaua proprie de telefonie MyAVONMobile, in parteneriat cu Orange si Infinity Trade, care a lansat Infinity Mobile, in parteneriat cu Vodafone. Ce inseamna, de fapt, MVNO?  Operatorul MVNO (mobile virtual network operator) este furnizorul de servicii de comunicatii mobile (wireless) care nu detine infrastructura de retea wireless sau spectrul radio pe care MVNO le ofera clientilor. Practic, acest serviciu poate fi oferit angajatilor unui companii sau cititorilor unei reviste (cum a fost, de exemplum cartela ClickSIM).

NECC TELECOM Romania ofera posibilitatea clientilor sai de a deveni parteneri in afacere si de a-si incepe ei insisi propria afacere in telecomunicatii. Mai multe detalii privind acest lucru puteti afla aici.

Odata cu onceperea procesului de transformare in societate pe actiuni la inceputul anului 2013, NECC TELECOM ofera posibilitatea clientilor, agentilor si partenerilor sai de a detine actiuni in cadrul acestei companii de telecomunicatii. Si LV7 Global Marketing ofera actiuni partenerilor sai. Actiunile NECC TELECOM Romania vor fi listate la Bursa de valori Bucuresti (BVB), iar cele ale LV7 la Bursa din New York (NYSE – New York Stock Exchange). Dupa cum vedeti, posibilitatile pe care le aveti cu LV7/NECC TELECOM sunt nelimitate. Un motiv in plus sa va alaturati lor! NECC TELECOM Romania este urmatorul mare gigant in telecomunicatii.

 

Despre Autor