septembrie 26, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Hobby Weekend la Polus Center

Clujenii de toate vârstele sunt invitați la PolusCenter  weekendul acesta să își pună în practică hobby-ul preferat. Toți cei pasionați de jocuri de societate, de speedcubing, lego sau fotografie, au șansa să câștige o mulțime de premii la cea de-a doua ediție de Hobby Weekend.

În zilele de 6 și 7 aprilie 2013, atât cei mici cât și cei mari, sunt așteptați la Polus Center să își pună în practică hobby-ul preferat și să câștige numeroase premii. Cea de-a doua ediție a evenimentului Hobby Weekend va cuprinde diverse activități ce se vor desfășura după următorul program:

Campionatul Național de Carcassonne-etapa locală

Fanii jocului de societate Carcassonne sunt provocați la o confruntare în cadrul etapei locale a Campionatului Național de Carcassonne, ce va avea loc în zona de food court a centrului comercial în data de 6 aprilie, între orele 14.00-18.00. 25% dintre participanți vor merge mai departe în finală. Persoana care câștigă finala va reprezenta România la Campionatul Mondial și va avea drumul asigurat la Târgul de Jocuri din Essen. Mai multe detalii despre campionat, regulament și modalitatea de înscriere se găsesc pe www.cutia.ro sau http://www.facebook.com/cutia.ro

Workshop de fotografie

Toți pasionații de fotografie sunt așteptați pe 7 aprilie, ora 16.00, în zona de food court a Polus Center să afle de la lectorul Yellow Store, Mihai Biriș mai multe informații despre arta fotografiei.

În cadrul workshop-ului se va discuta despre aparate foto și cum se poate păstra amintirea

momentelor frumoase din timpul liber prin obiectivul aparatului de fotografiat. Partea teoretică  va fi urmată de partea practică, de fotografierea efectivă a activităților desfășurate la Polus Center. Pentru înscrieri, cei dorinici să ia parte la acest atelier sunt rugați să acceseze pagina  Facebook a Yellow Store: http://www.facebook.com/yellowstore.

Romanian Speedcubing Open 2013 – Concurs de cub Rubik

Maeștrii cubului Rubik revin la Polus Center sâmbătă, 6 aprilie și duminică, 7 aprilie între orele  10.00-18.00 în Piațeta Matei Corvin, lângă Biroul de Informații.

Oricine este binevenit să se înscrie și să participe la cea de-a 4-a ediție a celui mai mare

concurs de cub Rubik din România. Toți cei prezenți vor avea parte de un spectacol

impresionant, unde vor putea vedea rezolvări rapide ale cubului Rubik, cu o singură mână sau  chiar cu participanții legați la ochi. Mai multe detalii despre campionat, regulament și înscrieri pe

www.speedcubing.ro.

www.poluscentercluj.ro www.facebook.com/PolusCenterCluj

Prezentare jocuri de societate Găinușa Buclucașă și Pickomino

cutia.ro îi așteaptă pe iubitorii jocurilor de societate de toate vârstele sâmbătă, 6 aprilie, și

duminică, 7 aprilie, între orele 14.00-18.00, în zona de food court din Polus Center.

cutia.ro va prezenta câteva jocuri de societate noi pentru copii din gama Drei Magier, precum  Labirintul Magic, Gașca de purceluși, jocuri extrem de amuzante, cu reguli simple dar totuși foarte distractive dar și deja îndrăgitele jocuri Găinușa Buclucașă și Pickomino. În plus, fiecare participant va avea șansa de a câștiga premii din partea cutia.ro

Construiește orașul LEGO CITY!

Sâmbătă, 6 aprilie și duminică, 7 aprilie, între orele 14.00-18.00 toți prichindeii sunt invitați să  construiască orașul LEGO City în zona de food court a Polus Center. Cei care vor da o mână  de ajutor în construirea orașului LEGO vor primi premii surpriză.

 

Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp,  Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare.

Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

 

Biroul de presă al Polus Center Cluj

 

About Author