Descoperire de zile mari într-o locuinţă din Cluj-Napoca: un frigider fără magneţi!

La un control ad-hoc într-un apartament dintr-un cartier al municipiului Cluj Napoca a fost descoperit un frigider fără să aibă lipit pe el nici un magnet. Descoperirea i-a uimit pe poliţiştii prezenţi, unul dintre ei declarându-se stupefiat: „Aşa ceva nu am mai văzut în viaţa mea! Venisem după un pont legat de prezenţa unor droguri de mare risc, însă când am intrat în apartament şi am văzut Articu’ curat lumină, fără niciun magnet lipit pe el, am renunţat să mai punem în executare mandatul de percheziţie. Toţi colegii au început să-şi facă poze cu marele alb imaculat, unul dintre ei imortalizându-l pentru eternitate printr-un filmuleţ care mai mult ca sigur va ajunge viral pe iutub”, a declarat sub protecţia anonimatului unul dintre poliţiştii prezenţi la acea descindere. Chestionat asupra frigiderului-minune, proprietarul acestuia a declarat că nu a fost plecat niciodată prin străinătate, astfel încât nu a avut posibilitatea achiziţionării unor astfel de abţibilduri magnetice: „Eu nu am avut timp să călătoresc prin lume ca alţii, timpul fiindu-mi ocupat în special cu traficul şi consumul de droguri. Totuşi, mă gândeam ca, după ce ies la pensie, să fac şi eu un drum până în Mexic, la un distribuitor care mi-a promis un magnet de ultimă generaţie cu care să le închid gura tuturor!”.

În urma acestei descoperiri de senzaţie, cei mai mari producători de frigidere din lume s-au reunit în taină într-o localitate din Ecuador pentru a discuta posibilitatea fabricării de refrigeratoare care nu vor putea permite lipirea de magneţi. Totuşi, până la implementarea acestei idei inovatoare, un producător inventiv a venit cu idea realizării unor frigidere care să aibă magneţi încorporaţi: „Mi se pare o idee foarte bună în condiţiile în care îi ajutăm pe bieţii oameni să scape de supliciul coletării de magneţi de-a lungul periplurilor lor prin lumea largă”, a ţinut să menţioneze un producător plin de succes.

Şi reprezentanţii poliţiei sunt în asentiment cu găselniţa producătorilor de frigidere, aceştia menţionând faptul că astfel va scădea considerabil rata criminalităţii frigorifice: „Au fost cazuri în care terţe persoane au solicitat prietenilor sau rudelor aflaţi în vacanţă diferiţi magneţi pentru lipirea lor pe frigider. Evident, mulţi dintre ai au uitat să achiziţioneze la întoarcerea în ţară astfel de produse, iar de aici şi până la o agresiune cu victime nu a fost decât un pas!”.

Despre Autor