septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

12-13 martie, Târg de joburi la Iulius Mall

Primul târg de joburi al primăverii este organizat la Iulius Mall din Cluj-Napoca, în perioada 12-13 martie, orele 10.00-16.00.

Târgul de Cariere este, încă din 2006, locul de întâlnire dintre angajatorii cei mai importanți și tinerii cu vârste între 20 și 30 de ani, cu studii superioare absolvite sau în curs, majoritatea cu experiență de muncă. Cu peste 50 de ediții la activ în 14 orașe din România și din Republica Moldova, Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din țară. Târgul de Cariere îți aduce angajatorii sub același acoperiș, iar prin trainingurile derulate de Adi Rusu te pregătește pentru întâlnirea cu angajatorii prezenți la TdC!

În cadrul acestui eveniment, Centrele de Cariera te pot ajuta cu feedback pe CV, începând cu orele 10 ale dimineții și până seara la 16:00, în ambele zile de desfășurare a târgului. Participarea este gratuită! Astăzi și mâine, ai parte de o ofertă variată de job-uri, specialiști care te învață cum să ai un CV bine făcut, Atelierul de Cariere unde participarea este gratuită dacă te înscrii pe site și un concurs la care poți câștiga o tabletă.

About Author