Știri 

Guvernul USL nu ne vrea în Schengen. Cer public demisia ministrului de externe Titus Corlăţean pentru incompetenţă!

Guvernul USL a decis că nu mai vrem în Schengen. A intrebat oare  românii dacă nu doresc să circule fără paşaport şi fără controale la mărfuri?  Poziţia guvernanţilor este un eşec lamentabil de politică externă,  la singurul obiectiv avut de USL.

Ca român, sunt revoltat că un ministru incompetent vorbeşte în numele românilor fără un mandat.

Clujenii s-au pregătit investind în total 150 milioane de euro în aeroport, pentru a-l pregăti de aderarea la Spaţiul Schengen, fiind primul şi singurul la acel moment, din ţară care a beneficiat de această clasificare, în conformitate cu noile reglementări în domeniu.

Această certificare s-a făcut în primul rând pe baza investiţiilor realizate în infrastructură, dar şi a planului de dezvoltare, care a ţinut cont de numărul şi fluxul de pasageri, de dotările, de facilităţile şi de serviciile oferite, conform reglementărilor internaţionale în domeniu.

Acum guvernul falimentului naţional – USL, nu numai că nu ajută  aeroportul din Cluj, dar decide ca toate investiţiile făcute pentru  integrarea în Schengen să le aruncăm la gunoi!

Clujul, este, încă odată condamnat la sărăcie, şomaj şi subdezvoltare de un guvern care lucrează împotriva interesului naţional.

Cer public demisia ministrului de externe Titus Corlăţean pentru incompetenţă!

Senator Alin Tișe

comunicat de presă – Cluj Napoca, 4 martie 2013

Related posts

Harlem Shake, în stil românesc

Pentru cei care au ratat Harlem Shake-ul de Guiness, desfăşurat duminica, 3 martie a.c., în Piaţa Unirii din Cluj, vă...

Închide