Patricia Kaas cântă Piaf în 24 iunie la Cluj

Patricia Kaas va cânta la Cluj în 24 iunie, la Sala Sporturilor Horia Demian, în cadrul unui concert-tribut dedicat celebrei Édith Piaf. Evenimentul este organizat de TIFF Events și e parte a turneului mondial „Kaas chante Piaf”.

Prețul biletelor variază între 75 și 300 de lei, în funcție de poziționarea în sală. Astfel, biletele în zona VIP Exclusive costă, doar până în 15 martie, 300 de lei, prețul celor din zona VIP este de 200 de lei, iar biletele la categoriile I, II și III au prețuri de 150, 125 și respectiv 75 de lei. Biletele cu reducere sunt disponibile doar online pe biletmaster.ro, iar numărul de bilete disponibile la aceste prețuri este limitat!

După data de 15 martie, acestea vor fi disponibile și la casieriile autorizate; un bilet VIP Exclusive va costa 350 de lei, un bilet VIP 250, iar accesul la categoriile I, II și III se va ridica la 200, 150 și 100 de lei.

Clujenii vor putea asculta în interpretarea proprie a Patriciei Kaas melodii de Édith Piaf devenite celebre, precum „Milord”, „Padam Padam” și „Non, je ne regrette rien!”. Ele fac parte din cel mai recent album al Patriciei Kaas, care reinterpretează astfel cântece care i-au marcat copilăria și au convins-o să se dedice unei cariere muzicale. Spectatorii o vor putea descoperi însă pe Patricia Kaas și în noi ipostaze, în timpul unor momente inedite de poezie și actorie.

Experiența de la Sala Sporturilor va fi completată de un decor care amintește de Parisul din prima jumătate a secolului trecut. Spectacolul va include și proiecții video cu imagini din viața celebrei artiste, prezentate pentru prima dată în public.

Aranjamentele au fost realizate de compozitorul Abel Korzeniowski, nominalizat la Globul de Aur, recunoscut în domeniul muzicii de film. Înainte de a sosi la Cluj, concertul „Kaas cântă Piaf” a fost prezentat până acum pe unele din cele mai mari scene ale lumii, inclusive Royal Albert Hall din Londra sau Carnegie Hall, New York. Turneul va continua până la finalul anului 2013 în alte mari orașe ale lumii.

Biletele pentru primul concert susținut vreodată de Patricia Kaas la Cluj-Napoca au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate doar on-line până în 15 martie cu reduceri de până la 25%.

Mai multe informații despre eveniment vor fi disponibile pe pagina de Facebook a TIFF Events.

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights