Bîldea (TNL) îi solicită lui Tișe (senator PDL) să intervină pe lângă naşul său, Emil Boc, pentru a-l opri să fure din banii clujenilor

Printr-un comunicat de presă intitulat ,,Apostu comandă, Boc pune clujenii la plată, Tișe vrea mai mulți bani”, Ioan Bîldea, președintele tinerilor liberali din Cluj Napoca, i se adresează lui Alin Tișe, senator PDL, apelând ,,la spiritul justiţiar ce animă omul politic Alin Tişe, pentru a apăra buzunarele clujenilor de o fraudă pusă la cale de către Emil Boc”. Vă redăm mai jos întregul comunicat, concluziile putând fi gândite și interpretate în funcție de culoarea politică și de interesul cititorului, fiindcă, nu-i așa? în politică, interesul și interesele poartă fesul și fesele:

De câteva săptămâni, senatorul PDL Alin Tişe, finul primarului Emil Boc se arată a fi foarte preocupat de modul în care banii publici sunt alocaţi şi cheltuiţi la nivel local. Grija domniei sale pentru clujeni este exprimată ori de câte ori este în discuţie vreo alocare de fonduri, prin comunicate de presă în care înfierează cu avânt proletar guvernul pentru că îi “umileşte pe clujeni”.

După ce am constatat profundul şi sincerul interes al domnului senator faţă de cheltuirea banilor clujenilor, apelăm la spiritul justiţiar ce animă omul politic Alin Tişe, pentru a apăra buzunarele clujenilor de o fraudă pusă la cale de către Emil Boc. Printr-o hotărâre de consiliu local, primarul doreşte să achite din bani publici, 8 tone de pepeni confiscate de către poliţia comunitară de la un comerciant în anul 2009, care a dovedit ulterior în instanţă că primăria l-a amendat şi i-a confiscat în mod ilegal pepenii. Comercianul amendat în vara anului 2009, când administraţia era condusă de către celebrul şpăgar Sorin Apostu, a câştigat în instanţă, în anii 2010 şi 2011 procesul cu primăria, iar în 2012 a primit o decizie finală şi irevocabilă prin care municipalitatea trebuie să-l despăgubească. Drept urmare pofta lui Sorin Apostu de pepeni costă clujenii nici mai mult nici mai puţin de 32.532 lei, la care se mai adăugă şi în jur de 5.000 lei cheltuieli de judecată, taxe de timbru dar şi cheltuieli de executare silită, întrucât primăria a refuzat să pună în aplicare hotărâri definitive ale instanţei şi a aşteptat să mai plătească şi un executor judecătoresc, tot din bani publici. Ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic, ca şi cum comerciantul în cauză nu ar fi fost omul care după ce i s-a confiscat un TIR de pepeni în 2009, a fost obligat ca în 2010 şi 2011 să dea şpagă lui Apostu 50.000 de euro pentru a-şi putea comercializa pepenii pe teritoriul oraşului Cluj-Napoca, primarul Emil Boc trece toată nota de plată pe numele clujenilor. Fără nici un pic de jenă, Boc acoperă din bani publici mârşăviile lui Sorin Apostu. 8500 de euro sunt doar un fleac pentru edilul care se plânge cot la cot cu finul său, Alin Tişe, că nu primeşte mai mulţi bani de la guvern. Şi asta nu e tot, la punctul 29 de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliul Local din data de 20 februarie 2013, aflăm că Emil Boc mai pune clujenii încă o dată la plată pentru altă măgărie de-a lui Sorin Apostu. Încă 2500 de euro trebuie plătiţi ca şi cheltuieli de judecată şi executare silită, întrucât Apostu a semnat în anul arestării sale, 2011, o decizie ilegală prin care a înjumătăţit despăgubirile obţinute de către o clujeancă de pe urma unei moşteniri.

În doar o şedinţă de consiliu local, Boc obligă clujenii să plătească 11.000 de euro, pentru tărăşeniile lui Sorin Apostu. Într-o singură şedinţă, Emil Boc, umileşte Clujul de două ori.

TNL Cluj-Napoca îi solicită domnului senator Alin Tise, să intervină pe lângă naşul său, Emil Boc pentru a-l opri să fure din banii clujenilor. Cei care au greşit trebuie să plătească nu clujenii. Astfel, suntem convinşi că Alin Tişe poate demonstra că interesul şi grija sa pentru banii clujenilor sunt reale, nu doar declaraţii ale unui politician frustrat care a pierdut funcţia de Preşedinte al Consiliului Judeţean şi a intrat în Senat prin uşa din dos, datorită norocului şi nu votului direct. Ne bazăm pe experienţa în administraţia locală şi experienţa juridică a domnului senator de Cluj-Napoca, Alin Tişe pentru a demara procedura prin care aceşti bani pot fi recuperaţi de la cei care au greşit. Clujul a plătit destul după omul lui Boc, fostul primar Sorin Apostu.

Subscribe To Our Newsletter

Instagram did not return a 200.
,,Dragobetele sărută fetele” – sau cel puţin aşa ar trebui

Iată că a trecut şi controversata Zi a Îndrăgostiţilor. Deşi este o sărbătoare importată din...

Închide