Vineri, 22 februarie, ora 19.00, în Piața Unirii, patrioții clujeni sunt chemați să lanseze mii și mii de lampioane patriote

Vineri 22 februarie 2013, in Piata Unirii va avea loc un Flashmob patriot cu ocazia implinirii a 570 de ani de la nasterea lui Matei Corvin, mare rege și ,,patriot” ,,român”.

Conform retelei de socializare Facebook, in cadrul acestui flashmob patriot, 570 de lampioane vor fi lansate in cinstea regelui patriot. Peste 1.000 de persoane patriote  si-au anuntat prezenta la evenimentul patriot.

Pentru lansarea unui lampion patriot este nevoie de 2 oameni ,,patrioți”. Asociatia Armayllis invita clujenii patrioti sa vina in Piata Unirii insotiti de un partener patriot. Clujenii patrioti vor primi un lampion la 2 persoane patriote. La semnalul muzical, cartusul acestuia va fi aprins cu o bricheta, iar in circa 2 minute sacul se va umple cu aer cald de la flacara patriota a cartusului patriot.

Cetatenii patrioti sunt rugati sa nu lanseze obiectele luminoase numai la semnalul clopotelor patriote de la ora 19.00, pentru ca flashmob-ul patriot sa se desfasoare cu succes patriot.

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights