septembrie 30, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Din 11 februarie biletele pentru spectacolele Teatrului Național Cluj pot fi achiziționate și on-line

Teatrul Naţional din Cluj a implementat un sistem electronic pentru vânzarea biletelor pentru toate spectacolele instituţiei. 

Începând cu data de 11 februarie 2013, biletele pentru spectacolele Teatrului Naţional din Cluj pot fi achiziţionate și on-line, pe platforma www.biletmaster.ro. Biletele eliberate în sistem electronic pot fi imprimate în regim propriu sau transferate pe un smartphone, pentru a fi validate la intrarea în sala de spectacol.

Biletele pot fi achiziționate în continuare și prin Agenția Teatrală. Aceste bilete sunt personalizate cu un design propriu și conțin elemente de securitate suplimentare și sunt emise prin același sistem electronic integrat.

,,Superb!”, mi-am zis, când am mers la Agenție ultima oară, ca tot neștiutorul, să-mi iau bilet, și după ce l-am luat am observat că se putea și on-line… cum voi proceda cu siguranță de acum încolo.

Mereu în întârziere de felul meu, parchez mașina după colț, unde stau autostopiștii de Turda, pun avariile și fug cât pot de repede să prind deschis la bilete, că era 5 fără 10 și programul e până la 5. Lume multă în fața mea, ajung în sfârșit la ghișeul unde o doamnă politicoasă mă întreabă la ce spectacol doresc bilete. Îi spun că vreau 2 bilete la ,,Cealaltă moarte a Ioanei…”, care era peste vreo 3 saptămâni în studio ,,Euphorion”, deci puteam spera pe bună dreptate să mai fie bilete cam oriunde aș fi dorit și n-aș fi dorit… ,,Dați-mi vă rog în sectorul A, în primul rând.”, o rog eu frumos pe doamna de la agenție. ,,O, dar nu mai sunt în A!”, îmi răspunde doamna, privind pe monitor locurile disponibile, prin noua aplicație electronică. ,,Vedeți, că sunt cu verde închis!” ,,Văd, da… dați-mi atunci în C!” îi răspund eu, neștiind în momentul acela semnificația tainică a culorilor. Și-n C mi-a dat! Mă uit acum, după o săptămână, pe https://biletmaster.ro/ron/Event/54000008/Cealalta-moarte-a-Ioanei-dArc# și văd că locurile pe care le vroiam în sectorul A, încă mai sunt disponibile. Țeapă! Nu cred că a fost intenționată, dar… ar trebui să învețe totuși și doamna de la bilete să lucreze cu aplicația… că nu e chiar așa de greu!

Concluzia: luați de pe site, nu de la agenție, că doamna aceea e bine intenționată, dar nu știe ce face…

About Author