septembrie 22, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Alin Tișe: Remus Lăpuşan ar trebui să înveţe limba română!

,,Nu i-aş fi răspuns nici de această dată lui Remus Lăpuşan însă, ignorându-l, ar fi putut să creadă că are dreptate, vorbind singur. Nu am vorbit despre persoana domnului Lăpuşan sau despre o altă persoană din USL Cluj, ci despre politica dusă de aceste partide în defavoarea clujenilor.

Aşa-zisul preşedinte al PSD Cluj, Remus Lăpuşan, e preocupat mai degrabă de persoana Alin Tişe şi nu de proiectele de dezvoltare ale Clujului, cu care i-a minţit pe clujeni în campaniile electorale.

Nu l-am auzit zilele acestea pe aşa-zisul şef al PSD să ne spună câţi bani  a atras pentru Cluj, pentru Autostrada Transilvania, Spitalul Regional de Urgenţă sau Aeroportul Cluj.

Uită dl. Lăpuşan, de asemenea, că în perioada mandatului meu de Preşedinte  al Consiliuliului Judeţean au fost atraşi cei mai mulţi bani europeni în judeţul Cluj (aprox. 400 milioane de euro), că s-au început şi realizat obiective aşteptate de clujeni de peste 50 de ani – aeroport modern, stadion, reabilitări de drumuri, am reuşit să obţin terenul de peste 14 ha pentru Spitalul Regional de Urgenţă.

Domnule Lăpuşan, ar trebui să vorbiţi cu clujenii care v-au acordat doar  6 % din voturi la primăria municipiului, şi abia apoi să daţi lecţii politice şi de morală unor oameni votaţi de peste 100.000 de clujeni.

Domnule Lăpuşan, să vă arătaţi curajul la Bucureşti, în interiorul USL, şi în interesul clujenilor.

Îi recomand  domnului Lăpuşan să fie preocupat de acţiunile politice ale partidelor şi nu de atacuri personale.”

(comunicat de presă, senator Alin Tișe, 8 februarie 2013)

About Author