Știri 

Senatorul Alin Tișe: Voi vota împotriva unui buget mincinos, un buget al șomajului.

tiseVoi vota împotriva unui buget mincinos, un buget al somajului.

Voi vota împotriva unui buget care izolează Clujul şi îl condamnă la sărăcie .

Voi vota împotriva unui buget care nu are finanţare pentru nici un proiect de dezvoltare a Clujului : Spitalul de Urgenţă, Aeroport, Autostrada Transilvania !

 

Bugetul cu care USL a venit în Parlament este bugetul promisiunilor neonorate, este un buget mincinos pentru că nu are nimic în legătură cu promisiunile USL şi este un buget al şomajului. Nu pot fi de acord cu el.

USL a vorbit în campanie, dar nu vorbește deloc în buget despre: reducerea TVA la produsele de bază, introducerea unei cote progresive de impozitare a veniturilor, scăderea CAS plătit de angajator, construcția a opt spitale regionale de urgență, scăderea treptată a TVA, încurajarea mediului privat, introducerea programului gratuit de after-school etc.

USL nu a vorbit deloc în campanie, dar vorbește în buget despre: reducerea investițiilor cu 26% față de anul 2012, luarea pieii de pe fiecare agricultor din țară, pe care Victor Ponta îl consideră chiabur, desființarea a zeci de mii de firme și pierderea a zeci de mii de locuri de muncă prin impunerea unui impozit greu IMM-urilor .

PDL nu va gira minciuna USL şi va vota împotriva bugetului de stat propus de USL. România avea nevoie anul acesta, după performanţa USL din 2012 cu zero creştere economică, de un buget al dezvoltării, al creșterii economice și al creării de locuri de muncă.

Cer parlamentarilor USL de Cluj să nu voteze acest buget care îi condamnă la sărăcie pe clujeni. Un buget care îi umileşte pe clujeni. Un buget care nu dă Clujului ceea ce merită pe masura contribuţiei la bugetul naţional.

Cer parlamentarilor USL să nu-şi bată joc de clujeni şi să le apere interesele !

Alin Tișe, senator PDL (comunicat de presă, 5 februarie 2013)

Related posts

Agonia opoziției, “Opoziția” care nu mai face opoziție

Asistăm la o democrație autentică în care opoziția și/sau ce a mai rămas din ea persistă în agonie. Electoratul român...

Închide