Pseudo-vedetele, o modă a zilelor noastre

pseudo-vedeteO contribuţie majoră la degradarea naţională şi la distrugerea psihicului românesc o au aşa-numitele vedete, care sunt promovate zilnic la televizor şi în presa de scandal, având mare trecere  în rândul populaţiei.

Aceste personaje dotate cu silicoane, botoxuri şi liftinguri devin modele… modelele copiilor, fraţilor, nepoţilor noştri… modelele tinerilor în general. Şi ne mai mirăm că poporul nostru şi-a pierdut simţul valorilor.

Pe cine interesează viaţa Biancăi Drăguşanu sau vacanţele Danielei Crudu? Şi ce dacă Oana Lis divorţează? În goana lor după rating, aşa-numiţii jurnalişti ne bombardează cu asemenea informaţii, de parcă valoarea României de astăzi se măsoară în numărul operaţiilor estetice pe care pseudo-vedetele le deţin.

Nimeni nu promovează adevăratele valori, nimeni nu vorbeşte despre tinerii scriitori sau despre olimpici. La televizor nu mai apar reportaje frumoase, ci doar emisiuni în care prostul gust e la el acasă.

Mai nou, am observat că şi cei cu capul pe umeri sunt ironizaţi şi nu înţeleg de ce… Ştefan Hruşcă şi Fuego, de exemplu. Niciodată nu i-am văzut implicaţi în scandaluri, despărţiri, certuri; mereu au fost oameni serioşi, care şi-au făcut bine treaba şi nu cred că ar trebui catalogaţi astfel. Minţi rătăcite şi răutăcioase au scornit tot felul de bancuri despre cei doi. Iată câteva: “Mă uitam la un videoclip cu Fuego, când deodată intră maică-mea în cameră. Am schimbat rapid pe un canal porno. Era mai uşor de explicat…../ Omul se trage din maimuţă, dar Fuego se trage din măicuţa/ La ultimul concert al lui Fuego,un spectator care se afla în scaunul cu rotile,a rupt-o la fugă din sală…/ Iisus cântă colinde în Rai despre naşterea lui Hruşcă/ Iisus nu se va ma întoarce niciodată. L-a lăsat pe Hruşcă în locul lui”. Minunat! Bine că promovăm goliciunile, dar pe cei care într-adevar merită, nu. Sper doar că într-o bună zi toate acestea se vor schimba, România se va schimba.

Şi CNA ar trebui să impună televiziunilor reguli mai severe în privinţa conţinutului pe care îl oferă, iar astfel, calitatea programelor ar schimba viaţa de zi cu zi a omului, în bine. Însă nu cred că asta se va întâmpla prea curând, aşa că nu ne ramâne decât să ne adaptăm situaţiei. “Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul”.

Subscribe To Our Newsletter

Instagram did not return a 200.
Campionatul național de escaladă pe gheață acasă la Boc: sâmbătă și duminică, Cupa Răchițele

Sâmbătă şi duminică, 2 – 3 februarie 2013, la Cascada Vălul Miresei din Răchiţele, se...

Închide