septembrie 26, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

De Longhi demarează producția. Între 600 și 1000 de noi locuri de muncă în parcul TETAROM III de la Jucu

Ian 29 De Loghi-1Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, s-a întâlnit în cursul acestei dimineţi cu Massimo Paronthi, Deputy General Manager De Longhi România SRL.

Nu a fost doar o întâlnire de curtoazie, am discutat despre stadiul investiţiei pe care de Longhi o realizează în parcul TETAROM III de la Jucu. Prima linie de producţie a fost pornită, este în probe tehnice, urmând ca la jumătatea lunii februarie să demareze producţia efectivă. Într-o primă etapă subansamblele se aduc din Italia, aici se montează, iar produsul finit merge la export, tot în Italia. Pe de altă parte, ieri s-a emis certificatul de urbanism pentru construirea unei hale de producţie, hală în care firma italiană va produce subansamblele necesare producţiei de electrocasnice, astfel că în a doua etapă a investiţiei componentele necesare nu vor mai fi importate. Este un lucru îmbucurător să constatăm că De Longhi s-a ţinut de cuvânt şi demarează producţia”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj la finalul întâlnirii.

Investiţia De Longhi de la Jucu se ridică la circa 30 de milioane de euro, iar numărul angajaţilor se anunță a fi cuprins între 600 şi 1000.

About Author