decembrie 9, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

Vocea Clujului te face jurnalist! Căutăm colaboratori

logovoceaclujuluiEști student/ă la Jurnalistică, Litere, sau orice fel de altă facultate care are sau n-are deloc legătură cu scrisul?

Pe noi nu ne interesează. Și nici pe alții.

Pe noi nu ne interesează ce facultate ai terminat, cu ce te ocupi în prezent, ce sex ai, cum arăți, pe cine cunoști, fiul/ fiica, nepotul/nepoata, ruda, prietenul/prietena, amantul/amanta cui ești. Ne interesează însă mintea ta și talentul. Ce gândești și cum știi să-ți exprimi gândurile în cuvinte. Atât. Nu îți impunem limitări, subiecte, atitudini, target-uri. Vocea Clujului îți oferă libertate totală de gândire și de exprimare. Limitele sunt doar limitele tale, cerebrale.

Pe alții nu îi interesează în sensul că, oricât ai fi de inteligent/ă și de talentat/ă, nimeni nu te vrea să scrii la ziarul lui, nici pe bani, nici pe gratis. Nici cu experiență, nici fără. Îți spunem din experiență.

Dacă vrei să publici, noi îți oferim șansa.

Dacă ești talentat/talentată la scris (știri, editoriale, interviuri, reportaje, pamflet etc.), scrie-ne pe adresa redacției: redactia@voceaclujului.ro

Așteptăm de la tine un articol de probă, însoțit de datele tale: nume, telefon, mail.

Dacă ne place ce ne trimiți, articolul tău va apărea pe site și te poți considera colaborator/ colaboratoare Vocea Clujului.

Inițial, colaborarea se va desfășura în regim de voluntariat, ceea ce înseamnă că nu vei primi bani, doar respectul cititorilor și un plus în CV, plus experiența neprețuită de redactor sau editorialist, ce îți place ție să fii.

Însă, voluntariat înseamnă și că vei scrie atunci când vei dori tu, ce vei dori și cum vei dori. Cerem doar respectarea normelor gramaticale, în rest libertatea ta de exprimare e nelimitată.

Te așteptăm printre noi!

Despre Autor