Bistritenii raman la conducerea Curtii de Apel Cluj, gratie lui Alina Ghica. Traian Darjan, prelungire de mandat cu inca 3 ani

bonuri de masaFosta presedinta a CSM, Alina Ghica, l-a numit pentru inca 3 ani, pe Traian Darjan, presedinte al Sectiei Civile. Intamplarea face ca la propunerea presedintelui Curtii de Apel Cluj, tot un bistritean, Valentin Mitea.

Renumirea judecatorului  Traian Darjan nu i-a folosit doamnei judecator Alina Ghica, care a fost pentru prima oara revocata in Romania tocmai de Curtea de Apel Cluj.

Traian Darjan s-a facut remarcat gratie profesionalitatii sale dar si datorita curajului de a actiona in justitie chiar Ministerul Justitiei, pentru a obtine bonuri de masa.

Cotidianul Citynews afirma ca domnul  judecator proaspat reales, are cel mai mare salariu din Curtea de Apel Cluj.

Relatiile excelente cu judecatorii Gheorghe Buta, Virgil Andrieş şi Valentin Mitea sunt recunoscute. Primul a fost chiar preşedinte al Tribunalului Bistriţa-Nasaud, pana in 1998 si  asemanatoare cu cele ale lui Nicolae Marian. Cert este insa ca cei trei foşti colegi, ajunşi rand pe rand foarte sus in schema ierarhiei tagmei judecatorilor – preşedinte Curte de Apel Cluj, preşedinte Consiliul Superior al Magistraturii sau judecator la Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie a Romaniei (ICCJ) – s-au sprijinit reciproc la nevoie, dar nu şi-au uitat nici subalternii In 7 mai 1996, Traian Darjan, este numit judecator la Bistrita. Dupa ce Buta a plecat la ICCJ, Nicolae Marian a ajuns in subordinea celorlalţi doi bistriţeni din CA Cluj, Virgil Andreieş, ajuns preşedinte al acestei instanţe, şi Valentin Mitea, vicepreşedinte. In 2007, Nicolae Marian a fost delegat ca preşedinte al Tribunalului Bistriţa-Nasaud pentru o perioada de 90 de zile, potrivit  Hotararii CSM nr. 347/2007, insa doi ani mai tarziu se afla in aceeaşi postura fara nicio problema. Intre 2009 – 2010, Andreieş deţinut preşedinţia CSM, acum el fiind judecator la Curtea de Apel Cluj, unde preşedinte al instanţei clujene este Valentin Mitea.

Din 19.12.2012, pentru inca 3 ani, asa cum rezulta si din MCV, nu vom avea probleme cu justitia, beneficiind de specialistii in drept de la Bistrita.

Nota: Informatiile din aceasta rubrica trebuie luate sub beneficiu de inventar, ele facand parte din categoria zvonurilor sau pamfletului. Luati-le ca atare!

Subscribe To Our Newsletter

Verified by MonsterInsights