septembrie 30, 2023

Vocea Clujului

DOI…ZECE

,,România în scandal” te invită la vot: ,,Poți pune și tu ștampula pe ei!”

,,România în Scandal”, o pagină de Facebook specializată pe pamflet politic, ne oferă imaginea de mai sus, însoțită de următorul text:

Poti pune si tu ştampula pe ei!!

Contribuie la impartasirea informatiilor, numai intr-o societate bine informata se pot produce schimbari!

Multa lume se considera `libera` doar pentru ca au un infim drept de vot. E penibil sa crezi asta! Cum poti sa fii liber in situatia actuala? 

Sa zicem ca eu va ofer 3 farfurii cu balegar, iar voi trebuie sa alegeti una pe care s-o mancati. Prima va contine balegar+malai , a doua va contine balegar+morcovi , iar a treia va contine balegar+rosii. Pe care alegeti s-o mancati daca niciuna nu este pe gustul vostru? Cum puteti fi liberi daca nu puteti refuza aceasta marfa? De 22 de ani nu facem decat sa ne scoatem o capusa din picior si sa ne punem alta in loc. Ei vin(fura) si pleaca, insa tot raman ancorati in hora furaciunii. Ei nu depind cu nimic de noi, ii alegem si atat. Voi mergeti doar pe incredere, ceea ce e penibil sa crezi ca cineva iti vrea binele fara sa-si urmareasca propriile interese pana ce va fi scos din hora. Insa, va puteti anula votul la fel ca in imaginea alaturata.

Trebuie sa ne informam reciproc si sa transmitem toate acele idei bune pe care la gasim, altfel nu vor aparea schimbari semnificative in societatea noastra.

Dacă trebuie… trebuie. Ne abținem și nu comentăm demersul autorilor, ,,români în scandal”, dar nu ne putem abține să nu vă împărtășim și vouă această nouă dovadă că românul s-a născut… scandalos de deștept.

 

About Author