27/10/2020

15 motive pentru care nu pun botul la „unirea” Cluj-Napoca cu Floresti

vodka

 1. Nu-mi plac solutiile pe hartie, fara defalcarea costurilor pe cetatean. Comunistii nu dau niciodata, numai fura. E in ADN-ul lor.
 2. Nu vreau sa comande grupul de la Cluj Florestiul. De asta am plecat din Cluj, sa scap de aceleasi figuri sinistre.
 3. Deoarece Florestiul vinde imobiliare la 500 euro/mp si Clujul la 1000 euro/mp. Nu se doreste satisfacerea mafiei imobiliare clujene.Grupul+de+la+Cluj.+Calm.+Foarte+calm_44347
 4. Atat Boc cat si Sulea sunt primari liberali. Deci, a inceput campania impotriva celor doi. Vor fi realesi probabil, iar psd ar elimina cel putin un primar de valoare. Florestiul si Clujul s-ar dezvolta daca ar primi banii normali de dezvoltare de la guvernul psd.
 5. Florestiul are iesire la autostrada, iar toate orasele europene doresc asta. Motivul blocarii E60 imi apare ca fiind exact diversiunea prin care sa apara un salvator. Ghici cine e salvatorul ?
 6. Linistea din Floresti nu se compara cu forfota clujeana. Cand vreau sa ma duc intr-un club, la opera, am masina. Intr-o casatorie dintre unul bogat si una mai saraca, cea saraca va fi pusa la treaba, de catre cel bogat, respectiv nu am chef de centralizare, cand Europa si USA merg pe descentralizare.
 7. Conceptul de unire cu clujul al florestiului, este vechea metoda stalinista de anexare, in virtutea „imbunatatirii vietii florestenilor”.Ma lesi ? Am ceva deduceri fiscale daca stau in Cluj? Le creste leafa florestenilor ? Ma intreb daca cei din Fuerth sau Nuernberg nu vor sa se uneasca, si de ce ? Further Strasse incepe din Nuernberg si continua prin fata pe la Quelle. Nuernberg nu doreste sa asimileze Fuerth-ul. Deoarece pragmatismul si anticoruptia germana functioneaza. De ce sa ia bani de la cetateni ?
 8. Conceptul de dezvoltare economica durabila este prin pastrarea multiculturalitatii, integrarea metropolitana prin diversitate. Concept capitalist, nu comunist, in care ii aduni pe toti sa stea la coada la intrarea in parking, sau la ghisee. Birocratia clujeana e arhicunoscuta.
 9. Chiar daca s-ar unii prin absurd, pentru asta trebuie referendum. Chiar daca s-ar uni, Florestiul ramane pe loc, la fel si Clujul. Clujul nu va deveni Floresti, iar Florestiul nu va deveni Cluj.
 10. Zona Metropolitana functioneaza, Fany este out din Floresti Si Baciu. Avem o hotarare judecatoreasca in acest sens. Este din nou vechea tactica diversionista, prin care firmele puterii, care externalizeaza serviciile publice, de la gunoi la buletine, sa inghita banii de la 35.000 de oameni.
 11. N-am nevoie de politicieni care sa propuna prostii. Vreau iesiri de pe Autostrada Rus, pardon Transilvania, vreau inele in jurul Zonei Metropolitane, care sa genereze centuri ocolitoare, ci intrari/iesiri de pe autostrada.
 12. M-am saturat de solutiile „originale” romanesti, pe model iliescian. De fapt, se pare ca PSD a visat urat si a inceput sa latre a paguba. Pe modelul lui Putin, incepand cu diversiunea media si terminand cu solutiile de forta.
 13. Nu tine figura, pe bune.
 14. Vreau modelul german, cu concept integrat. Vreau sa am pasaport de clujean si buletin de Floresti. Sa circul (cum o fac deja) cu CTP cu costuri minime. Vreau drumuri bune si nu vreau sa inceapa iar Statul sa-mi ia banii.
 15. Nu concurez cu Bucurestiul. Sunt clujean, nascut pe Memoranduluilui  1, unde a fost casa parohiei romano-catolice, acum Alpha Bank. Acum locuiesc in Floresti si ma simt ok.

Follow me!

Subscribe To Our Newsletter

TAS face in sfarsit dreptate, peste deciziile romanesti de conjuctura politica

S-a facut dreptate, ca de obicei, in afara tarii. Multumesc CFR, salutari din partea unui...

Închide