1 Decembrie la Cluj: Evenimente vs. Eşecuri

RSCN3991Clujenii au avut parte de o zi plină, astăzi de 1 Decembrie. Multe evenimente au avut loc cu prilejul Zilei Naţionale, însă nu au fost lipsite nici eşecurile.

La orele amiezii, clujenii au asistat la slujba religioasă susţinută de ÎPS Andrei Andreicuţ în Catedrala Mitropolitană, ce a fost urmată de o depunere de coroane şi jerbe de flori precum şi de mult aşteptata paradă militară. Totul a decurs foarte bine, mai puţin partea de sonorizare care le-a jucat feste organizatorilor, astfel că cei de faţă au avut ocazia inedită de a asculta Imnul României, variantă sacadată.

Spre seară clujenii s-au bucurat de concertele de pe scena din Piaţa Unirii, dar mai ales de prezenţa trupei Voltaj alături de care cei prezenţi au cântat hit-uri cunoscute. Pe de altă parte, micuţii nu s-au dezlipit de linghişpir-ul  adus pentru prima dată în această piaţa, iar alţii au preferat să patineze în timp ce ascultau muzică.

Nici aici micile gafe nu au întârziat să apară, Primarul, Emil Boc a urcat pe scenă pentru a aprinde iluminatul festiv din acesta an, însă la numărătoarea inversă, surpriză! Iluminatul public s-a grăbit să se aprindă singur şi n-a mai aşteptat ca edilul alături de clujeni să ajungă la cifra 0.

Concertul a fost urmat de evenimentul de retrafere cu torţe, iar la final de vestitul foc de artificii. Unul spectaculos, numai că nici aici situaţia nu a fost un ace sa tindă spre perfecţiune căci mai multe artificii nu au puşcat, drept pentru care acest spectacol de lumini a durat puţin peste 15 minute.

Snow White

 

Subscribe To Our Newsletter

Ana Vidican, un nou termen de judecata pentru inselaciune

In 03.12.2013,completul 4A al  Curtii de Apel Cluj va examina recursul economistei Ana Vidican,  acuzata...

Închide